15-05-2022, 11:28
(13-05-2022, 16:01 )Ewa napisał(a): Jeszcze tylko dodam do tych bawiących się w zeszłym tygodniu. W tym tygodniu bawią się wszyscy życzliwi dla tej osoby. Dla oszustów wstęp wzbroniony[/quote]
(12-05-2022, 21:19 )Ewa napisał(a): Chyba ktoś wystraszył się i zaczyna kłamać. Potrafię rymy składać i wiem co rymuje się z kto, nie jest to krotki czy też królowa. Na obrażanie tej osoby nie godzę się. Myślę że wiele osób w tej jednostce ma podobne odczucia i więcej osób szanuje ta osobę niż wyśmiewa się z niej. A to że są również osoby zaklamane i fałszywe które udają sympatię to sprawa naturalna jest. Super babka mogła imprezować se już w piatek, pozostałe miasta w sobotę i nawet do dziś niech tańczą. Tylko zobaczcie ten człowiek przychodzi do służby i uśmiecha się, rozmawia i ma gdzieś wasze wpisy. Znając ta osobę można śmiało sądzić że on wszystkich nie uczciwych wokół siebie dobrze zna i ma wyrobione zdanie na każdego z was. Bo najlepszym uczuciem jest widzieć jak ludzie kłamią i nie są świadomi tego że zna się prawdę. Również pozdrawiam Dubliny
(12-05-2022, 15:11 )Ewa napisał(a): Człowieku o co ci chodzi? Jeśli piszesz o krótkim i reszcie jego ludzi to możesz pisać se wszystko. Myślałam, że piszesz o zupełnie innej osobie i dlatego mnie to ruszyło. Te osoby to można wysłać nawet na Madagaskar
quote="Cwirek" pid='14574' dateline='1652329140']
Skoro pisze królowa o królu to słowa muszą być wielkie. Tak mały człowiek a taki kryształowy. Najgorzej że przez jego brak wzrosło zużycie wody, prądu i tylko kanalizacja nadal bez zmian. A to dlatego że wszystkie ścieki jeszcze nie spłynęły. Pozdrawiam Doliny
https://youtu.be/jIHkc6ICOcc
quote="Ewa" pid='14538' dateline='1652083690']
Nie mogę już tego wszystkiego czytać. Kim trzeba być żeby pisać takie głupoty. Jak można pisać tyle okropnych słów pod adresem tak dobrego człowieka. Zastanówcie się do kogo udajecie się jak potrzebujecie poradzić się w jakiejś sprawie. Pomyślcie kto zawsze jest gotów do pomocy. Czym ten człowiek zasłużył sobie na takie traktowanie, no czym ? może tym że jest uczciwy, lojalny, koleżeńskie, pomocny. Można jeszcze wiele przymiotników napisać ale po co. Oczerniliscie człowieka który potrafi odłożyć swoją pracę żeby pójść i pomoc innym. Czlowieka dla którego najważniejsze jest ogólne zadowolenie a nie zadowolenie samego siebie. A teraz kilka słów dla tych bawiących się i szczególnie dla tej super babki. Jesteś podła jeżeli w oczy jesteś koleżanką a w plecy wbijasz nóż. Wszyscy powinniśmy się cię obawiać a już pracować z toba to udręka. Każdy wie kim jesteś i nie omieszka zrobić ci super reklamy w pracy. Niech wszyscy dowiedzą się jaka jesteś wesoła i jaka nieuczciwa. A teraz proszę już przestańcie bo ośmieszacie się, szczególnie ty która odeszłaś z zakladu i przeżyć tego nadal nie możesz. Jedno muszę ci przyznać dobrze wyuczylas super babkę
quote="Marta" pid='14531' dateline='1651985666']
Najlepsze w tym wszystkim jest to że jako pierwsi bawić zaczęli się najlepsi znajomi tej osobistości. Jeżeli czyta to osoba która imprezowała to gratuluję, jesteś super babką
quote="Cwirek" pid='14527' dateline='1651936140']
Bardzo spodobał mi się tekst "Nie Kikity i nie Olsztyn więc Hajnówka ??? Czy dziś Kętaki również będa świętować tą sytuację tak jak co niektórzy wczoraj ? A może inne miasta dołącza się i jak na prawdziwych kibiców przystało zaśpiewany BYE BYE KTO ? ...... WIADOMO ..... ? Pozdrawiam gorąco całe Doliny
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Haha głąby nic dodać nic ująć na forum piszą jeden na drugiego, wasze mózgi są wypalone przez brak czasu na siebie i zajmowanie się drugimi ludźmi. Żal mi was.