03-06-2022, 16:09
(03-06-2022, 13:02 )Jacek B napisał(a):(02-06-2022, 19:22 )Kamil napisał(a): Ja pamiętam dobrze jak do władzy doszło PO i zablokowali ostatnią z 3 podwyżek, które mieliśmy obiecane. Następnie przez x lat nie dostaliśmy nic. Daleko mi do PiSu tym bardziej do PO ale swoje pamiętam... Nie jest kolorowo ale dałbym sobie uciąć rękę że za ich rządów to była by dopiero ka ta stro fa !!Widać siedmioletnie pranie mózgu udało się co niektórych zdławić, za PO zaczynałem z pensją 1000zł jak PO kończyło rządy miałem ponad 3000zł węgiel kupowałem po 400zł a chleb 1,9 nie mówiąc już, że mogłem spokojnie spłacać kredyt. A teraz to jakiś żart eksperyment na ludziach ile wytrzymają. Pisiorku puknij się w czółko bo nie wiesz co się dzieje.
Po pierwsze to nie pisiorku. Odrobine kultury. Jacku B jesteś zwykłym kłamcą i cudakiem. Piszesz że zaczynałeś z pensja 1000 zł za rządów PO. PO rządziła od roku 2007 do 2015. Pensje 960 zł (prawie tysiąc) zarabiali f-sze przyjęci końcem lat 90-tych i jest ich w służbie jak na lekarstwo. A od roku 2007 pensje wyglądały dobre kilka stów lepiej. Suma sumarum takie bzdety to możesz pociskać ludziom swojego pokroju kłamco. Nie pozdrawiam.