15-06-2022, 6:56
(14-06-2022, 13:17 )Janosik napisał(a):(14-06-2022, 7:43 )TomaszBiałystok napisał(a): Areszt Śledczy Białystok 01.06.2022 po zakończeniu apelu zmiana wychodzi do domu. Pod bramą krążyły dwa auta szukając jednego funkcjonariusza.
Uratował mnie przypadek zdążyłem wyjść przed tym jak się pojawili .Sprawdzali i podchodzili do klawiszy czy to ten . Na drugi dzień gdy odbierałem apel wieczorny usłyszałem z celi ogólnej 16 osobowej cyt głos co nie ożenili kosy cały he he .
Jak takie zdarzenie się kończy podejść na parkingu w paru okrążyć jeden wyciąga nóż i w razie złapania nie ma sprawcy jeden zwala na drugiego .
Nagrania z monitoringu była Policja po jakimś czasie i co z tego .
CO Z NASZYM BEZPIECZEŃSTWEM
DO CZEGO DOCHODZI W TEJ SŁUŻBIE MOŻE KTOŚ Z CZSW ZABIERZE SŁOWO
Czy pod komendą Policji miejskiej po skończonej służbie jest polowanie na policjantów bo po służbie nie w mundurze i bez broni to można robić co się chce
Moje pytanie co robić?
No cóż. Czas zacząć trenować biegi sprinterskie, bo nikt Ci nie pomoże ..
Po krótce !!!!
Notatka służbowa do Dyrektora !!!
W Zarządzeniu Nr 1 Dyrektora Generalnego SW z 3 stycznia 2018 roku odnośnie zdarzeń nadzwyczajnych jest katalog zdarzeń i tam jest zdarzenie w pkt 10- inna sytuacja naruszająca dobre imię Służby Więziennej, pod ten punkt można to podpiąć !!! Ale !!!! zawsze jest ale !!!Dyrektor musi dostać notatkę, od ,,Tego" funkcjonariusza, ze szczegółami, zgrać monitoring jeśli były tam kamery, światków, godzina, data, itp... marka samochodów, nr rejestracyjne aut, itd... Dyrektor może wszcząć czynności wyjaśniające i wyznaczyć skład f-szy do przeprowadzenia tych że czynności, a i tak może nic z tego nie wyjść !!!
Ale zgłosić trzeba !!!
To moje zdanie !!!