19-06-2022, 21:04
(19-06-2022, 19:34 )Abadon napisał(a): Hoho co za poruszenie...uderz w stół a nożyce się odezwą. Posłuchajcie a w zasadzie wsłuchajcie się w określenie...NAGRODA!!!! ...nie coś co się należy tylko za coś tzn. np.tyranie za dwóch czy trzech bo akurat któryś z kolegów,,kolorowych,, dostał katarku czerwcowego.Tak poczułem się urażony. Jestem w służbie ponad 21 lat i byłem na chorobowym ( l- 4 ) ok 150 dni w tym 7x razy w szpitalu ( niestety nie tylko w tzw. resortowym) i 1 jedyny raz poza zwolnieniami szpitalnymi 12 dni chorobowego na chorobę ogólną ( może covid lub inne grypsko ), tak że bardzo proszę o ostrożność w formułowaniu wniosków, bo ja osobiście nie znam sytuacji zdrowotnej innych funkcjonariuszy i pracowników, tak żeby z całą pewnością powiedzieć że są na lewym l4, pozostawiam to ocenie osób do tego uprawnionych - lekarzy.
Pozdrowienia dla tych prawdziwych funkcjonariuszy z honorem nie dla płaczków płaczących że znów ich okradli z nagrody a oni przecież tak ciężko przechodzili wspomniany katarek.