11-07-2022, 19:49
(10-07-2022, 12:26 )sierżant sztabowy napisał(a):------------------------------------------------------------(10-07-2022, 6:47 )Człowiek z lasu napisał(a):(09-07-2022, 14:10 )caber76 napisał(a):(08-07-2022, 11:06 )Abadon napisał(a): Ale numer!!!! W TVP info trąbią że funkcjonariusze SW będą mogli na terenie jednostek stosować kajdanki buaha. Tak a jest wiedza o SW a my się dziwimy że traktowani jesteśmy po macoszemu ?
Oni w ogóle nie mają pojęcia co u nas się dzieje, w telewizji trąbią, że jesteśmy najbardziej modernizacyjną służbą, a głupich zamków nie potrafią wymienić. Tak jak padła ta służba za czasów pis i obecnego dyrektora chyba nie było w historii SW. Jestem tylko ciekaw czy odpowiedzą za to.
Niewiem jak u was w jednostkach ale u mnie w tym roku już na emke uciekło dużo fszy a nie przyjmuje się nikogo!!! Na przyszły rok już zdeklarowało się bardzo dużo ludzi. Obecnie już każdy ma zbyt wiele zadań często za nieobsadzony wakat. Niewiem w jakim to idzie kierunku ale w bardzo złym. Wszyscy na dole widzą co złego się dzieje przez lata, zawieszanie stanowisk i posterunków, nie obsadzanie wakatów. Nie mają czym zatrzymać,, starych,, i zachęcić młodych do przyjscia. Czy CZSW i DG są tak oderwani od rzeczywistości czy na niższym szczeblu melduja,, w jednostce cisza spokój, atmosfera dobra,,?
Zawieszaja stanowiska. Nie ma już posterunków!
U mnie jest to samo. Dużo ludzi odeszło a jeszcze wiecej odejdzie w ciagu przyszłego roku.
Jak to nie ma już posterunków?
W takim razie otwieram loterię w którym z zakładów będzie pierwsza zbiorowa ucieczka? Jak obstawiacie.
Zapewne długo nie będziemy musieli oczekiwać jak wieść w mediach gruchnie na ten temat.