15-07-2022, 5:25
(14-07-2022, 8:44 )Oficer napisał(a):(14-07-2022, 5:54 )Ziutek napisał(a):(13-07-2022, 5:02 )merrell napisał(a): Witam,Kolego raczej to oszustwo tak już zostanie, pseudo fachowcy oszuści z cezetu wraz z dg podjęli taką decyzje i tyle.
co ze sprawą oszustwa z cywilem?
Strasznie długo ta kancelaria przygotowuje.
Proszę napisać, która to kancelaria, to sam dopytam w imieniu ciekawych funkcjonariuszy.
KOLEDZY W WARSZAWIE MÓWIĄ ŻE BĘDZIE NIEDŁUGO EMERYTURA ALBO RENTA ALBO PRACUJ DALEJ , BO ZA DUŻO LUDZI ODCHODZI NA EMERYTURY I LUDZI NIEMA. CYWILE TEŻ SIE BURZĄ ŻE JAK TO JEST ŁĄCZYĆ EMERYTURE Z RENTĄ A W ZUS TEGO NIEMA. NA 100% COS BEDĄ KOMBINOWALI Z TYM. DLA OSZCZEDNOŚCI PAŃSTWA WSZYSTKO SIE ZROBI BO SKĄD PIENIĄDZE WZIĄŚĆ.
Dobra dobra to tak jak mówili, że mamy dodatki na odejście i nigdzie w służbach ich nie ma . Trochę mijali się z prawdą bo w innych służbach są jeszcze. Jeśli chodzi o cywilów to nigdy nie słyszałem od nich to co piszesz ale akurat ja mam inteligentnych znajomych którzy wiedzą, że mogli przyjść do służby. Po drugie nasza praca nie należy do łatwych i jest bardzo stresująca. Nie kopiemy rowów, nie układamy towaru na półkę z komórką w dłoni, także też coś się nam należy.