27-07-2022, 19:27
(27-07-2022, 17:07 )Czarodziej napisał(a):(26-07-2022, 16:10 )Szczęśliwy napisał(a):--------------------------------------------------------------------------(24-07-2022, 18:37 )zosiasamosia napisał(a): Już rozwikłam zagadkę ubrania wszystkich w mundur. Od września czy od stycznia, kiedy tam te przepisy mają stać się faktem, jak czarni będą walczyć z zielonymi i na odwrót, to łatwiej będzie rozeznać swój czy obcy...Mam pytanie jak przeszedłeś badania, ale teraz przyjmuje się elokwentnych funkcjuszy, małe rączki do pracy a pomysły i niezadowolenie jak to źle się pracuje to pierwszy.
Z Twoich bajań wynika że w SW dobrze się pracuje. Napisz wszystkim, w jakiej jednostce jest tak fajnie bądź na jakim stanowisku z pewnością ktoś się do was przeniesie!
Nie pisz może że jesteś księgowym albo specjalistą z CZ, tam z pewnością dobrze się pracuje.
W strukturach SW jest ogrom "specjalistów od kierowania wiatrem". Osoby te definitywnie są oderwane od rzeczywistości jaka panuje w zakładach.
Armia specjalistów, która tygodniami ogląda nagranie aby wytknąć f-szowi błędy jakie popełnił mając ułamek sekundy na reakcję.
Biuro projektowe umundurowania to już chyba odrębna komórka, co dwa lata wymiana sortów.
Z jednej strony krzyczą brak funduszy z drugiej zaś wprowadzają coraz to nowsze kroje umundurowania.
Szkoda się rozpisywać.
Napisz proszę w jakiej jednostce jest tak fajnie jak to opisujesz, że jesteś taki Szczęśliwy.
Daj innym szansę by posmakowali Twego SZCZĘŚCIA.
Kolego "Czarodziej" chyba właśnie poznałeś największego naszego (czyt. na tej księdze) trolla
Spokojnie, przyzwyczaisz się do jego bredni. Ja i wielu innych tutaj też dawniej odpowiadałem mu i wdawałem się w dyskusję z nim, ale najlepszy sposób na niego to postępować jak wszyscy starsi forumowicze: ignorować jego wypowiedzi i nie wdawać się w dyskusję z nim.