28-07-2022, 19:54
(28-07-2022, 16:34 )Szczęśliwy napisał(a):(28-07-2022, 6:06 )Ziutek napisał(a):Hahah popłacz się do rękawa mamy, już wyjaśniam Pracuję w zakładzie który ma OZ Areszt i Oddział Terapeutyczny i szczęki opadły??? Wiem wiem zaraz wymyślisz coś co tylko ciebie będzie zadowalać taki już twój los kolego wiecznie problem i narzekania od początku twojego istnienia. Dla twojego info z wieloma rzeczami się nie zgadzam w Służbie ale nie Mam Wpływu na to dlatego mam tak odmienne zdanie niż większość tutaj i jestem szczęśliwy a innych to Boli hihi.(27-07-2022, 17:07 )Czarodziej napisał(a):Kolega Szczęśliwy jest zapewne z elity i kasty SW czytaj czsw, ma ciężkie warunki służby w swoim klimatyzowanym biurze na Rakowieckiej w bezpośrednim kontakcie z osadzonymi. Elity i kasty oderwanej od rzeczywistości i nastrojów panujących w służbie. Jedno mnie ciekawi, czy jak zmieni się obecna władza w państwie to nieudacznicy z tejże elityi kasty będą uciekać jak szczury z tonącego statku czy nie? Ponad wszelką wątpliwość statek tonie....(26-07-2022, 16:10 )Szczęśliwy napisał(a):--------------------------------------------------------------------------(24-07-2022, 18:37 )zosiasamosia napisał(a): Już rozwikłam zagadkę ubrania wszystkich w mundur. Od września czy od stycznia, kiedy tam te przepisy mają stać się faktem, jak czarni będą walczyć z zielonymi i na odwrót, to łatwiej będzie rozeznać swój czy obcy...Mam pytanie jak przeszedłeś badania, ale teraz przyjmuje się elokwentnych funkcjuszy, małe rączki do pracy a pomysły i niezadowolenie jak to źle się pracuje to pierwszy.
Z Twoich bajań wynika że w SW dobrze się pracuje. Napisz wszystkim, w jakiej jednostce jest tak fajnie bądź na jakim stanowisku z pewnością ktoś się do was przeniesie!
Nie pisz może że jesteś księgowym albo specjalistą z CZ, tam z pewnością dobrze się pracuje.
W strukturach SW jest ogrom "specjalistów od kierowania wiatrem". Osoby te definitywnie są oderwane od rzeczywistości jaka panuje w zakładach.
Armia specjalistów, która tygodniami ogląda nagranie aby wytknąć f-szowi błędy jakie popełnił mając ułamek sekundy na reakcję.
Biuro projektowe umundurowania to już chyba odrębna komórka, co dwa lata wymiana sortów.
Z jednej strony krzyczą brak funduszy z drugiej zaś wprowadzają coraz to nowsze kroje umundurowania.
Szkoda się rozpisywać.
Napisz proszę w jakiej jednostce jest tak fajnie jak to opisujesz, że jesteś taki Szczęśliwy.
Daj innym szansę by posmakowali Twego SZCZĘŚCIA.
Podaj proszę szanowny kolego stanowisko i staż służby? Napisz czy ktos ci z rodziny pomógł czy pomaga? A może jesteś zaangażowanym, uczącym się ciągle fszem? Zauważ że najwięcej narzekają ci którzy są,, rucha... i,, w tylek, ci którym z beznadziejnego powodu robi się postępowania i bada monitoring. Czy kiedykolwiek służba cię skrzywdzila?
Zawsze wszytko jest tak jak ma być? Jeśli tak to napisz proszę jaki jest tego powód, twoja ciężka praca i staranie czy jednak ktoś tam zawsze nad tobą czuwa?