31-07-2022, 6:25
(30-07-2022, 12:53 )Szczęśliwy napisał(a):Gratuluję tych 25 lat służby, z całym szacunkiem do Ciebie gdybyś miał tyle wysługi nie pisałbyś takich głupot. Pozdrawiam(29-07-2022, 6:44 )Ziutek napisał(a): "Dla twojego info z wieloma rzeczami się nie zgadzam w Służbie ale nie Mam Wpływu na to dlatego mam tak odmienne zdanie niż większość tutaj i jestem szczęśliwy a innych to Boli hihi." Widzisz kolego sam Sobie odpowiedziałeś i wszystkim forumowiczom jak wartościowym jesteś funkcjonariuszem. Wykonującym polecenia w ciemno bez zastanowienia,bez własnego zdania, uległym oraz dającym się łatwo zmanipulować, a takich teraz ta służba potrzebuje bo trzeba służyć za dwóch trzech, tobie to nie przeszkadza. Życzę powodzenia i oczywiście dotrwania do emerytury, odezwij się po 20 latach służby to porozmawiamy. PozdrawiamZIUTEK no niestety nie trafiłeś za rok mam 25 i znów większość wypowie się że aż już teraz chce mi się śmiać, ale do rzeczy jest sporo tu ludzi którzy mają problem np. GISW nic nie robi tylko ćwiczą, stroją się w różne mundury itd odp. BRZMI mogłeś iść na testy i pokazać się jaki jesteś wysportowany i Kozak? następne WYCHOWAWCY z rana piją kawę do 9 i tylko wymyślają żeby oddziałowy miał za nich robotę itd. Odp. BRZMI trzeba bylo się postarać i pójść na rekrutację a nóż miałbyś farta jak nie którzy. Reszty działów nie będę wymieniał bo są podobne odpowiedzi, a co do Administracji to idź i zobacz jak toną w papierach że czasami piją zimną kawę, ochrona ma brak ludzi i wszyscy mają swoje zadania za które odpowiadają. Ja przełożonym mówię prosto w oczy co myślę, ale też daje z siebie całe 100 procent i staram się nie narzekać bo wiem jakie są realia w Polsce, a jak słyszę jak się odzywacie do siebie to uszy opadają np. W służbie nie ma kolegów hahah to żal mi takich nieszczęśliwców ? albo wiecznie kłócą się o kasę ? to idź jeden z drugim na Emkę i nie płacz na forum, mój syn ma większe jaja od niektórych z was. Na koniec powiem wam że Sami Robicie Sobie Problemy, a dla przypomnienia pracuje w Zakładzie Zamkniętym z Aresztem i Tetapeutykiem. Pozdrawiam szczęśliwych ??