03-08-2022, 12:14
(03-08-2022, 6:33 )Oficer napisał(a):(02-08-2022, 19:02 )Benek Genek napisał(a): Helo, czy Związek wie , że Dyrektor np. w Siedlcach obniża dodatek służbowy jeśli ktoś jest na L4? Przecież to jawny mobbing i Rozporządzenie na to nie zezwala! Panie przewodniczący miało nie być negatywnych opinii w czasie zwolnienia, takie były ustalenia i co?- SĄ , teraz obniżają dodatek służbowy bo ktoś choruje!- to Hańba!, niech Pan coś z tym zrobi!!!
ZA L4 WSZYSTKO BĘDĄ OBNIŻAĆ TAKI PRYKAZ Z GÓRY, MASZ PRACOWAĆ A NIE L4. BEDZIESZ CHOROWAŁ TO ZA CO CI DODATEK JAK CIE NIEMA NA SŁUŻBIE, NAWET PRZED EMERYTURĄ ZABIORĄ CI DODATEK ZA L4. NA DODATEK MASZ ZASŁUŻYĆ. GÓRA TEŻ CZYTA NASZE WPISY I SW ZROBIŁO SIE ZA PAZERNE NA KAŻDE PIENIĄDZE, CIĄGLE MAŁO, WIEC BĘDĄ ZABIERALI. TO JUŻ NIE TE CZASY.
Na L4 się idzie jak jest się chorym i dodatku się nie zabiera, a jak chcieli to praktykować to mogli robić to wcześniej jak ich kolesie chodzili na zwolnienia. Także niech tylko dotkną mój dodatek na który zapracowałem przez całą służbę i to nie w administracji tylko w oddzialach to idę do sądu, a prawników dobrych już mam którzy tylko czekają aby skarb państwa oskubać.