09-08-2022, 5:35
(08-08-2022, 10:09 )bp24 napisał(a):Masz rację tak zniszczona Polska to była za komuny. Niewiarygodne jak można było zniszczyć kraj w 7 lat. Powstała oligarchia panów a biedny polaczek za miskę ryżu ma ich utrzymywać. Kiedyś mogłem sobie odłożyć pojechać na wakacje, dać dzieciom teraz zastanawiam się czy staczy do pierwszego na lepsze jedzenie nie stać bo rachunki wzrosły o 500%. I żaden pisoczłek mnie nie przekona, że teraz jest lepiej. Słowa kaczki Polska w ruinie stały się faktem.(04-08-2022, 6:30 )caber76 napisał(a):(03-08-2022, 12:18 )bp24 napisał(a): Wiecie jak za rządów PO-PSL wyglądały podwyżki ? Wcale nie wyglądały bo ich nie było ...10 lat Fajne macie rozterki kto ile i za co... Pogrzebcie w historii i przeczytajcie list P Premiera Tuska do mundurowych ws emerytur....
Może i nie było podwyżek ale teraz po czasie widać kto lepiej rządził. Paliwo nie kosztowało 8zł, inflacji nie było 16procentowej i pierś z kurczaka kosztowała 16 złotych , a nie 26 nie wspominając o innych podwyżkach żywności, prądu, węgla. Także ja już wolałem rządy PO niż rządu który kieruję się w stronę komuny.