11-08-2022, 17:10
(09-08-2022, 10:28 )jtd napisał(a):(08-08-2022, 17:13 )predatorgad napisał(a):Ja od dawna zauwazylem taka zaleznosc, ze im drozej tym ludzie wiecej kupuja. W biedronie i innych marketach pelne kosze , nawalone zarcia a w domu wyrzucane bo data waznosci mija. A juz klawisza to nie znam ubogiego , domy ,trawka, nawodnienie, ogrzewanie wszystko sterowane aplikacja z telefonu, auta pod kryminalem to w znacznej czesci marki premium i rak bym jeszcze wymienial.A co do cen paliwa to tyle ludzi na wczasy jezdzi ze na stacjach kolejki i wala pod korek. Tak to zle sie zyje w Polsce.(08-08-2022, 10:09 )bp24 napisał(a):Caber 76 a co rządzący podnoszą ceny? Gospodarka wolno rynkowa jest. Każdy chce zarobić krocie. A Janusze i Grażyny a to cukier wykupują, a to wykupują papier toaletowy a to benzynę i tak w koło. A tak w ogóle to wolę być Polakiem i mieszkać w niepodległej Polsce!!!!!!!(04-08-2022, 6:30 )caber76 napisał(a):(03-08-2022, 12:18 )bp24 napisał(a): Wiecie jak za rządów PO-PSL wyglądały podwyżki ? Wcale nie wyglądały bo ich nie było ...10 lat Fajne macie rozterki kto ile i za co... Pogrzebcie w historii i przeczytajcie list P Premiera Tuska do mundurowych ws emerytur....
Może i nie było podwyżek ale teraz po czasie widać kto lepiej rządził. Paliwo nie kosztowało 8zł, inflacji nie było 16procentowej i pierś z kurczaka kosztowała 16 złotych , a nie 26 nie wspominając o innych podwyżkach żywności, prądu, węgla. Także ja już wolałem rządy PO niż rządu który kieruję się w stronę komuny.