12-08-2022, 15:18
(11-08-2022, 17:10 )f-usz napisał(a):(09-08-2022, 10:28 )jtd napisał(a):(08-08-2022, 17:13 )predatorgad napisał(a):Ja od dawna zauwazylem taka zaleznosc, ze im drozej tym ludzie wiecej kupuja. W biedronie i innych marketach pelne kosze , nawalone zarcia a w domu wyrzucane bo data waznosci mija. A juz klawisza to nie znam ubogiego , domy ,trawka, nawodnienie, ogrzewanie wszystko sterowane aplikacja z telefonu, auta pod kryminalem to w znacznej czesci marki premium i rak bym jeszcze wymienial.A co do cen paliwa to tyle ludzi na wczasy jezdzi ze na stacjach kolejki i wala pod korek. Tak to zle sie zyje w Polsce.(08-08-2022, 10:09 )bp24 napisał(a):Caber 76 a co rządzący podnoszą ceny? Gospodarka wolno rynkowa jest. Każdy chce zarobić krocie. A Janusze i Grażyny a to cukier wykupują, a to wykupują papier toaletowy a to benzynę i tak w koło. A tak w ogóle to wolę być Polakiem i mieszkać w niepodległej Polsce!!!!!!!(04-08-2022, 6:30 )caber76 napisał(a): Może i nie było podwyżek ale teraz po czasie widać kto lepiej rządził. Paliwo nie kosztowało 8zł, inflacji nie było 16procentowej i pierś z kurczaka kosztowała 16 złotych , a nie 26 nie wspominając o innych podwyżkach żywności, prądu, węgla. Także ja już wolałem rządy PO niż rządu który kieruję się w stronę komuny.
Od dawna zauważyłeś... Ja też mam dobry samochód i ogród z nawodnieniem. Tylko to wszystko dzięki ciężkiej pracy mojej żony. Moja wypłata to tylko pokrycie rachunków życia codziennego. Włącz trochę wyobraźni funkcjonariusze mają też współpartnerów lub małżonków którzy nie leżą do góry d.... Albo pracujesz w słodyczach CZ...lub jesteś marionetką.