13-08-2022, 22:56
Nie wiem w jakim Ty państwie żyjesz bo chyba nie w Polsce. Co do wypłaty w2014 ja miałem 3100. Paliwo prawie zgadleś w 2014 5.20 dziś 7 zł, a było ponad 8zł. Czynszu miałem 600 zł teraz mam 1100, za prąd płaciłem 100 teraz 250, kredyt płaciłem 2000 zł teraz mam 4000 bo chciało się pisowi drukować pieniądze. Jeśli chodzi o ceny żywności to nie będę Ci przytaczał cen każdego artykułu ale poszukaj sobie w internecie poruwnanie cen z 2014 a dzisiejszych to zobaczysz podwyżki od 30% do 100% zależy jaki artykuł. Także ja chyba żyje w innej Polsce niż Ty.
Idź na wybory sklerotyku i zagłosuj za rudym nikt Ci nie broni. Ja z perspektywy pracownika SW mogę powiedzieć że za Kaczki mi się lepiej, covid, wojna oczywiście tylko nas dotyka .. pani minister jahira i minister driver Szymański by to ogarnęli haha ...
Idź na wybory sklerotyku i zagłosuj za rudym nikt Ci nie broni. Ja z perspektywy pracownika SW mogę powiedzieć że za Kaczki mi się lepiej, covid, wojna oczywiście tylko nas dotyka .. pani minister jahira i minister driver Szymański by to ogarnęli haha ...