19-08-2022, 15:54
(19-08-2022, 7:35 )Oficer napisał(a):(18-08-2022, 17:55 )caber76 napisał(a):(16-08-2022, 20:40 )zzz napisał(a):(15-08-2022, 9:26 )Oficer napisał(a):Jakoś nie widziałem żeby jakiś cywil protestował(14-08-2022, 17:39 )Czarodziej napisał(a): -----------------------------------------------------------------------------
Kolego zostaw to, samo się rozsypie.
Nie dostrzegasz tego że na tym forum pełno jest specjalistów od odwracania uwagi od tematów trudnych i dla SW ważnych.
Tematy zastępcze mają na celu odwracanie uwagi i powodować by nic się nie zmieniało, lub zmieniało się na gorsze.
Dziura w dnie tej łajby nie jest do załatania wysiłkiem żadnego z was a każdy wasz wysiłek i tak przeleci im przez palce jak piach.
Daj sobie spokój z tym forum a będziesz spokojniejszy. To nie ma sensu.
TERAZ ZAOSTRZAJĄ DOSTANIE GRUPY PRZED EMERYTURĄ NA KOMISJI LEKARSKIEJ NO I PODOBNO SĄ JUŻ PLANY NIE ŁĄCZENIA EMERYTURY Z RENTĄ W MUNDURÓWCE, BO W CYWILU TAKIEGO CZEGOŚ NIEMA RENTA ALBO EMERYTURA, CYWILE PROTESTUJĄ NA COŚ TAKIEGO CO JEST W MUNDURÓWCE. BĘDĄ ZMIANY BĘDĄ.
Ten znów zaczyna. Nikogo nie widziałem ani nie słyszałem aby protestował.
Myślcie troche to nie boli, cywile protestują czyli są zbulwersowani, nie zgadzają sie na taki twór który jest w mundurówce kiedy funkcjonariusz ma emeryture i plus procenty od lekarza , psychiatry. Emerytura lub renta tak jak w cywilu ma być. Albo wszyscy do Zusu bo tam brakuje kasy na emerytury, tak zrobią. Ja uciekam na emkę. Starzy funkcjonariusze są już dużo stratni finansowo że nie poszli na emke i tego nie odrobią bez dodatku który był, bo teraz bedzie zero kasy od rządzących.
Nie słyszałem i nie widziałem, powtarzam jeszcze raz aby ktoś , cywila był zbulwersowany naszymi emeryturami. Od nastu lat tak jest i każdy mógł przyjść do naszej służby i pracować na swoją emeryturę. Ten rząd kombinuję ze wszystkim co może i sprowadza naszą służbę do zwykłej roboty. Nawet pensje już są słabe w porównaniu z cywilem.