25-08-2022, 22:28
(25-08-2022, 12:38 )J 23 napisał(a):(25-08-2022, 8:19 )Marmurowy napisał(a):(24-08-2022, 18:18 )Prison_Officer napisał(a):(24-08-2022, 10:39 )J 23 napisał(a):(22-08-2022, 20:55 )rafalek oddziałowy napisał(a): to moze czas zglosic mobbing do centrali jeszcze do istniejacego bsw lub jakto ma mialo miejsce juz w naszej penitencjarnej ojczyznie ... poprostu niech "kilka" osob nie przyjdzie do sluzby
Nie on jedyny swego czasu miałem Dyrektora który zakazał przychodzenia w klapkach i sandałach do służby taka Polska penitencjarna .
Chciałbym poznać tego dyrektora i uścisnąć mu rękę, bo jak widzę co poniektórych f-szy co pełnią służbę w sandałach to szlag mnie trafia.
Sandały, klapki czy japonki to obuwie plażowe, a f-sza powinien obowiązywać jakiś dress code. Nie pracujemy w wypożyczalni kajaków, tylko bądź co bądź w poważnej instytucji.
Druga sprawa to własne bezpieczeństwo, każdego f-sza mogą spotkać nieprzewidziane sytuacje na celi, nawet wychowawcę, ewidencjonistę, szefa kuchni, itp.
Tu chyba nie chodzi o pełnienie służby, tylko o strój w jakim przychodzisz do służby zanim przebierzesz sie w mundur.
Tak chodzi o strój a dokładnie obuwie w jakim wychodzę z domu do szatni. Pan Prison zapewne z administracji i mierzy swoją miarą .jJa jestem z ochrony
Tak przy okazji to następnym razem wyrażaj się precyzyjniej i nie musisz od razu robić przytyków. Gdybyś śledził księgę to wiedziałbyś, że nie pracuję w administracji.
Swoją drogą to powiedz jak ten twój dyrektor sprawdza w jakim obuwiu przychodzisz do służby, bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć no chyba, że jest faktycznie skrzywiony psychicznie.