08-09-2022, 16:37
(07-09-2022, 19:18 )Zbigniew G. napisał(a):Ja bym pisał wyjaśnienia i to obszerne, że mamy z żoną jeden telefon bo kryzys, żona była w Biedronce a tam nie ma zasięgu, potem mi nie powiedziała i nie oddzwoniłem, że robiłem kupę słyszałem telefon, ale tak się rozkojarzyłem, że po wyjściu zapomniałem, że dzwonił, miałem wyciszony bo spałem itp.(07-09-2022, 10:35 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a): Mam pytanie do administratora. Czy musimy odbierać telefony z ZK w swoich prywatnych telefonach i czy musimy pisać notatki wyjaśniające dlaczego nieodebrałem telefonu. Proszę o wyjaśnienie sprawy. Potrzebujemy to dalszego postępowania przeciwko SW.
Miej wyjeb..e na to rozłacz telefon i miej ich głęboko w czterech literach. Żadnego wyjaśnienia nie musisz pisać przeciez bateria padla w telefonie he he. Zbig.
Jak się przyjąłem do służby to stary klawisz dziwił się, że trzeci weekend z rzędu przychodzę na tel. i powiedział: ja wchodzę do domu, Idę prosto do kuchni kładę tel. na lodówce, bo tam nie ma zasięgu, otwieram lodówkę potem piwo idę do salonu, jak skończę zdejmuje tel. z lodówki i już jechać nie mogę ;-) , a w razie potrzeby można iść dmuchnąć na komisariat - to był gość.