19-09-2022, 19:57
(18-09-2022, 22:01 )jtd napisał(a):Jak kogoś uraziłem to wyrażę się jedzcze raz jaśniej, jak można dotrzeć do ludzi którzy piszą takie głupoty większe od najlepszych skargowiczow w ZK pytam, jak nazywacie ich? Jak odzywacie się w pracy do siebie lub nawet częściej do skazanych?? Niech walnie się każdy w pierś jak napisałem nieprawdę i przestańcie się usprawiedliwiać lub obrażać, bo to nie jest przedszkole. Większość was ma braki w kulturze nie mówiąc o zwykłych zwrotach jak dzień dobry, dowidzenia itp. przechodzicie koło kogoś i echo dlatego zacznijcie najpierw od siebie żeby zdobyć szacunek drugiej osoby. Pozdrawiam wrażliwych i mądralińskich.....(18-09-2022, 18:56 )wrażliwy napisał(a): JTD - nie jesteś spójny. Z jednej strony nazywasz ludzi debilami z drugiej strony uważasz że nikogo nie obrażasz tylko stwierdzasz fakty. Zastanów się nad sobą. Ja tylko przytoczyłem fakt. Jest taki zapis i nie jest on przestrzegany. Czy w którymś miejscu narzekałem? Dlatego ja Ciebie obrażasz nie będę, nie zniżę się do twojego poziomu. Proszę Cię jednak abyś czytał ze zrozumieniem. Ludzie mają prawo się wypowiedzieć. Ponarzekać też gdzie mają to zrobić? Kto ich zrozumie? Może tacy ludzie jak ty? Ja z przepisem nie dyskutuję. Przeczytaj go jeszcze raz i mi go zinterpretuj inaczej jeśli potrafisz. Liczę że wymyślisz coś konstruktywnego. Pozdrawiam wszystkich funkcjonariuszy i pracowników SW.Połap na spokojnie kto co pisał :-).
Ps. A przy okazji w temacie tytoniu to po prostu mi jest głupio jak ktoś pisze w takim temacie bo potem nie traktują nas poważnie. Taką mamy robote i trzeba wdychać wszystko co dookoła.