02-10-2022, 19:08
(02-10-2022, 14:14 )Człowiek z lasu napisał(a):(01-10-2022, 8:03 )Jogi123 napisał(a):(29-09-2022, 6:36 )Nie plecak napisał(a):(27-09-2022, 16:56 )Człowiek z lasu napisał(a): Panie administratorze, czy na podstawie złożonych deklaracji, raportów o odejściu na emke są prowadzone jakieś statystyki? Jaka to moze byc liczba? Na 1 marzec tego roku pisał Pan, że 1500 wakatów jest około ile będzie na przyszły? Myślę, że nikt sie nad tym nie zastanawia tam na górze a wygląda to slabo w jednostkach. Podobno na mi te około 50 osób chce odejść, mało?
Powiem Ci tylko tyle że tydzień temu rozmawiałem z Panią z biura emerytalnego SW i powiedziała że to będę historyczne czyli rekordowe odejścia w SW i ogólnie w całych służbach.W Gdańsku na początku września skończyły się miejsca na komisje styczeń -luty, jeszcze nigdy tak nie było więc dużo ludzi odchodzi jeszcze w tym roku.Także tak to wygląda.
Z tego co słyszałem Pan Jacek K sobie wykrakał i ma odejść w przedziale od 5 do 7 tysięcy funkcjuszy. A w Gdańsku w takim razie nie jest aż tak źle bo w Krakowie pierwsze wolne terminy na komisję to sierpień przyszłego roku ?
Czy ktokolwiek sobie zdaje sprawę ile to jest ludzi? Ile to jest ludzi doświadczonych?
Na monte podobno około 50 do odejścia?
Ten Pan z Warszawy który rozwalił tą służbę stwierdził, że nie potrzebuję starych fuszy.