23-10-2022, 21:40
(23-10-2022, 12:15 )Człowiek z lasu napisał(a):(23-10-2022, 8:47 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a): Teraz odprawy robią bo d..... im się pali. Nie chcę żadnych podziękowań od nieudolnych przełożonych tylko liczę na ich szybkie podanie się do dymisji, i jeszcze szybsze pociągnięcie ich do odpowiedzialności i ukaranie. 9 damy upust swojemu niezadowoleniu.
Rozwalili te formacje, braki kadrowe i nieudolny system rekrutacji, brak konkurencyjności wśród pozostałych formacji tyle zrobili dobrego.
Jeśli chcesz coś zmienic zacznij od siebie, nie narzekaj jeden z drugim, nie mów że związki nic nie robią, rusz tylej i 9 listopada zrób coś!!! Inaczej nie masz prawa głosu skoro rzadasz od innych nie patrząc na siebie.
Kolego u mnie w jednostce już nic nie można zrobić, chcieliśmy wybrać nowego przewodniczącego , ale każdy miał dość związków i przyszli tylko koledzy obecnego przewodniczącego. Jestem na każdym proteście i niestety wiem z doświadczenia, że jednostka nic nie zrobi w jedności siła. Działam i to dużo ale samemu to można k....... zrobić. Każdy ma dość związków, starzy odchodzą i mówią, że mają gdzieś. Młodzi twierdzą, że studia skończą i też uciekają, a reszta to synkowie lub córeczki ludzi na stanowiskach i tylko czekają aż rodzic coś załatwi.