09-11-2022, 21:42
(09-11-2022, 12:53 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):(08-11-2022, 20:46 )Generał Dajmos napisał(a):(08-11-2022, 12:56 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):(08-11-2022, 10:46 )Generał Dajmos napisał(a):(07-11-2022, 17:09 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a): W oddziale zewnętrznym w Grudziądzu już zabierają dodatki jak ktoś idzie na L4 przed emeryturą. Niestety będzie trzeba poświęcić trochę czasu na emeryturze i pochodzić po sądach.
I bardzo dobrze że zabierają . Nieroby i Ci co wiecznie na L4 powinni mieć dodatek w wysokości 0 złotych.
I niech zabiorą tym co dzwonią z regularną sraczką że do roboty nie przyjdą .
Przywileje i dodatki powinny być dla tych którzy muszą przyjeżdżać i pracować za tych super schorowanych funkcjonariuszy .
Ty chyba nie abla z administracji. Chyba jesteś jakimś kierowniczkiem lub dyrektorkiem, że takie głupoty piszesz, taki malutki zawistny karierowicz jesteś, nic nie warty w moich oczach.
Akurat takich jak Ty to mam gdzieś .Nic nie znaczysz i nikt się z Tobą nie liczy .
Śruba powinna być dokręcona maksymalnie dla ściemniaczy i płaczków.
A jak nie pasuje to rynek pracy jest ogromny.
Każda ściema coś fajnego dla siebie znajdzie .
Dlatego drogi małostkowy człowieczku po 20 latach służby bez L4 i wielokrotnym reprezentowaniu SW oraz 19 lat w oddziałach odchodzę z tej służby bo tak jak mówisz pracy w cywilu jest dużo i lepiej płatna. Nie wspomnę, że po tylu latach pracy bez zwolnienia jeszcze na koniec nie dają mi dodatku tak jak obiecywali przy przyjęciu. Także ja będę się bawił na emeryturze, a Ty pracuj do upadłego. I kto tu jest g......
?????
Idź, idź do cywila pracować . Tylko że po 19stu latach ściemy w Sw , to do czego się nadajesz , to jedynie możesz dziurkę w śniegu wysikać, a nie pracować.
Fachowiec będziesz po całości .
Ewentualnie możesz być przedłużeniem kija od szczotki . No bo co innego poza narzekaniem potrafisz ? A no nic . Zero .