10-11-2022, 18:46
(09-11-2022, 21:42 )Generał Dajmos napisał(a):(09-11-2022, 12:53 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):(08-11-2022, 20:46 )Generał Dajmos napisał(a):(08-11-2022, 12:56 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):(08-11-2022, 10:46 )Generał Dajmos napisał(a):
I bardzo dobrze że zabierają . Nieroby i Ci co wiecznie na L4 powinni mieć dodatek w wysokości 0 złotych.
I niech zabiorą tym co dzwonią z regularną sraczką że do roboty nie przyjdą .
Przywileje i dodatki powinny być dla tych którzy muszą przyjeżdżać i pracować za tych super schorowanych funkcjonariuszy .
Ty chyba nie abla z administracji. Chyba jesteś jakimś kierowniczkiem lub dyrektorkiem, że takie głupoty piszesz, taki malutki zawistny karierowicz jesteś, nic nie warty w moich oczach.
Akurat takich jak Ty to mam gdzieś .Nic nie znaczysz i nikt się z Tobą nie liczy .
Śruba powinna być dokręcona maksymalnie dla ściemniaczy i płaczków.
A jak nie pasuje to rynek pracy jest ogromny.
Każda ściema coś fajnego dla siebie znajdzie .
Dlatego drogi małostkowy człowieczku po 20 latach służby bez L4 i wielokrotnym reprezentowaniu SW oraz 19 lat w oddziałach odchodzę z tej służby bo tak jak mówisz pracy w cywilu jest dużo i lepiej płatna. Nie wspomnę, że po tylu latach pracy bez zwolnienia jeszcze na koniec nie dają mi dodatku tak jak obiecywali przy przyjęciu. Także ja będę się bawił na emeryturze, a Ty pracuj do upadłego. I kto tu jest g......
?????
Idź, idź do cywila pracować . Tylko że po 19stu latach ściemy w Sw , to do czego się nadajesz , to jedynie możesz dziurkę w śniegu wysikać, a nie pracować.
Fachowiec będziesz po całości .
Ewentualnie możesz być przedłużeniem kija od szczotki . No bo co innego poza narzekaniem potrafisz ? A no nic . Zero .
Jest takie mądre powiedzenie, "nie mierz wszystkich swoją miarą", ale dlatego że jest ono "mądre" to tobie przyjacielu jest ono całkiem obce. Tobie się wydaje, że ta formacja zamiast rekrutować inteligentnych i wszechstronnych ludzi, to rekrutowała takie beztalencia jak TY, muszę Cię rozczarować. Nie każdemu ta służba, tak jak Tobie, uratowała życie. Wielu z nas spokojnie odnajdzie się na emeryturze, wykonując inne prace, nie rzadko za lepsze pieniądze. A ciebie, byłoby mi szkoda, gdyby nie to, że g**pich nie szkoda.