12-11-2022, 7:06
(11-11-2022, 17:16 )Szczęśliwy napisał(a):(10-11-2022, 19:00 )Klawisz@ napisał(a):Wszystko co tutaj pisałem się sprawdza, a wielcy pracusie czyli lesery potrafili się obrażać i mnie oczerniać. Polaczki cebulaczki wiecznie źle i mało i ciężko i gó... Haha w cywilu dużo pracy i za EUR hahah będziecie skomleć jak zabiorą renta na głowa a prywaciarz nie będzie pytał czy Ci pasuje praca czyli zapierdol bez 3 kawek i 10 herbatek i 5 posiłeczków. Pozdrawiam zmęczonych bo klucze są ciężkie.(09-11-2022, 21:42 )Generał Dajmos napisał(a):(09-11-2022, 12:53 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):(08-11-2022, 20:46 )Generał Dajmos napisał(a):
Akurat takich jak Ty to mam gdzieś .Nic nie znaczysz i nikt się z Tobą nie liczy .
Śruba powinna być dokręcona maksymalnie dla ściemniaczy i płaczków.
A jak nie pasuje to rynek pracy jest ogromny.
Każda ściema coś fajnego dla siebie znajdzie .
Dlatego drogi małostkowy człowieczku po 20 latach służby bez L4 i wielokrotnym reprezentowaniu SW oraz 19 lat w oddziałach odchodzę z tej służby bo tak jak mówisz pracy w cywilu jest dużo i lepiej płatna. Nie wspomnę, że po tylu latach pracy bez zwolnienia jeszcze na koniec nie dają mi dodatku tak jak obiecywali przy przyjęciu. Także ja będę się bawił na emeryturze, a Ty pracuj do upadłego. I kto tu jest g......
?????
Idź, idź do cywila pracować . Tylko że po 19stu latach ściemy w Sw , to do czego się nadajesz , to jedynie możesz dziurkę w śniegu wysikać, a nie pracować.
Fachowiec będziesz po całości .
Ewentualnie możesz być przedłużeniem kija od szczotki . No bo co innego poza narzekaniem potrafisz ? A no nic . Zero .
To że ty jesteś nieudacznik, to nie obrażaj kolegów z SW. Nie wstyd Ci ?? Tak jak kolega napisał on będzie na emeryturze a ty będziesz robił do 25 lat służby i będziesz oszukiwany.
Kolego niewiem na jakim stanowisku ty pracujesz ale może jako doprowadzajacy czy coś co nie wymaga myślenia, stresu itd nie obrażając DO ale to jest prosta czynność przy której i tak trzeba być czujnym. Jest mnóstwo zajęć, zadań które są obciążające ze wsgledu na terminy, presję czy odpowiedzialność a Ty piszesz jakby się nic nie robiło w SW. Ta praca do fizycznych nie należy chociaz zdaża się konwój po całym dniu,, spacorów,, i człowiek ma prawo być zmęczony, czy nawet więcej jak 2h w pasie w zimę przy minusowej temp. Uważam, że często presja, stres czy natłok zadań bardziej męczą fizycznie niż praca stikte fizyczna. Dziwne jest Twoje nastawienie jakbyś nie był w tej formacji bądź nigdy nie doświadczył tego o czym pisze powyżej. Ludzie narzekają bo widza wiele nieprawidłowości a nie mają jaj by próbować to zmieniać, przykład protest z 9 listopada zobacz ilu jest u ciebie w związkach i nie zrzeszonych a ilu udało się na protest? Każdy ma jaja narzekać, marudzić ale na protest nie jedzie bo to nic nie zmieni,ot takie myślenie.