12-11-2022, 9:01
(11-11-2022, 17:16 )Szczęśliwy napisał(a):(10-11-2022, 19:00 )Klawisz@ napisał(a):Wszystko co tutaj pisałem się sprawdza, a wielcy pracusie czyli lesery potrafili się obrażać i mnie oczerniać. Polaczki cebulaczki wiecznie źle i mało i ciężko i gó... Haha w cywilu dużo pracy i za EUR hahah będziecie skomleć jak zabiorą renta na głowa a prywaciarz nie będzie pytał czy Ci pasuje praca czyli zapierdol bez 3 kawek i 10 herbatek i 5 posiłeczków. Pozdrawiam zmęczonych bo klucze są ciężkie.(09-11-2022, 21:42 )Generał Dajmos napisał(a):(09-11-2022, 12:53 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):(08-11-2022, 20:46 )Generał Dajmos napisał(a):
Akurat takich jak Ty to mam gdzieś .Nic nie znaczysz i nikt się z Tobą nie liczy .
Śruba powinna być dokręcona maksymalnie dla ściemniaczy i płaczków.
A jak nie pasuje to rynek pracy jest ogromny.
Każda ściema coś fajnego dla siebie znajdzie .
Dlatego drogi małostkowy człowieczku po 20 latach służby bez L4 i wielokrotnym reprezentowaniu SW oraz 19 lat w oddziałach odchodzę z tej służby bo tak jak mówisz pracy w cywilu jest dużo i lepiej płatna. Nie wspomnę, że po tylu latach pracy bez zwolnienia jeszcze na koniec nie dają mi dodatku tak jak obiecywali przy przyjęciu. Także ja będę się bawił na emeryturze, a Ty pracuj do upadłego. I kto tu jest g......
?????
Idź, idź do cywila pracować . Tylko że po 19stu latach ściemy w Sw , to do czego się nadajesz , to jedynie możesz dziurkę w śniegu wysikać, a nie pracować.
Fachowiec będziesz po całości .
Ewentualnie możesz być przedłużeniem kija od szczotki . No bo co innego poza narzekaniem potrafisz ? A no nic . Zero .
To że ty jesteś nieudacznik, to nie obrażaj kolegów z SW. Nie wstyd Ci ?? Tak jak kolega napisał on będzie na emeryturze a ty będziesz robił do 25 lat służby i będziesz oszukiwany.
JESZCZE TYLKO BRAKUJE ZABRANIA 3 GRUPY Z KOMISJI LUB 3 GRUPA SAMA LUB SAMA EMERYTURA I BEDZIE TAK JAK W CYWILU. W WOJSKU NIEMA CZEGOS TAKIEGO JAK 3 GRUPA DO EMERYTURY. A JUŻ SIE O TYM MÓWI I WKOŃCU TEN PRZYWILEJ ZABIORĄ. TERAZ TO PAŃSTWO INWESTUJE W WOJSKO I CYWILI EMERYTÓW, 500+, DODATKI, ZAPOMOGI, A I TAK BRAKNIE W BUDŻECIE KASY.