12-11-2022, 10:04
Dziś spotkałem kolegę z Policji, oczywiście rozmowa raz zeszła na temat pracy. Moi drodzy ja nie mam wiedzy jak policzyć ile będzie wynosiła nasza, czy innych formacji pseudo podwyzka ale w policji mówią że raptem około 250zl brutto. Pamiętajcie że obecnie większość z nas ma dodatek czasowy, wyjdziemy na to samo a może i mniej jak go zabiorą!!!. To jedna kwestia a inna to tak jak u nas w Policji masowo odchodzą fsze. Dla przykładu w Częstochowie na około 600 fszy policji około 200 fszy rzuciło papier na emke.
Administratorze, koledzy i koleżanki jeśli ktoś potrafi potwierdzić bądź zdementować kwotę około 250 zł brutto bardzo proszę, bo nie chodzi tu o sianie fermentu a o jasny przekaz którego nigdy w SW nie ma.
Druga sprawa czy ZG związków nie może się zwrócić o przyznanie czasowo dodatków na stałe?.
Administratorze, koledzy i koleżanki jeśli ktoś potrafi potwierdzić bądź zdementować kwotę około 250 zł brutto bardzo proszę, bo nie chodzi tu o sianie fermentu a o jasny przekaz którego nigdy w SW nie ma.
Druga sprawa czy ZG związków nie może się zwrócić o przyznanie czasowo dodatków na stałe?.