01-12-2022, 11:34
(01-12-2022, 8:39 )Czarodziej napisał(a):Powiem krótko: z takim podejściem nigdy nie powinieneś zostać funkcjonariuszem SW-NIGDY!!! To jest służba, nosisz dzieciaczku orła na czapce, to nie jest robota u Zenka na budowie ( w poniedziałek nie przyjdziesz do roboty bo się nachlałeś takiego wina). Jeszcze raz to powiem: służba nie jest dla wszystkich a napewno nie dla ciebie bo po prostu do niej się nie nadajesz.(26-11-2022, 15:08 )Abadon napisał(a): A właśnie że ,, gość,, ma rację, ile można płakać i marudzić, a jak trzeba dać coś od siebie, przyjść na dodatkową służbę to skąd, ja nie mogę.. żenada .-----------------------------------------------------------------------
Ile można walić dodatkowych służb w miesiącu, roku?
Wygodny zastępca dowódcy przemęczony pracą zapewne ma takie myślenie.
Przemęczony funkcjonariusz będzie bronił swojego i wolny czas będzie spędzał z rodziną.
A wy wszyscy pseudo dowódcy macie z tym chyba problem.
A co zrobiliście dla "SWOICH" by im pracowało się lepiej!
Pozwalaliście na zabieranie etatów to teraz na oddziały w rezerwę i pokazać jacy jesteście twardzi.
A nie pochodzi taki pół godziny na dodatku i od razu z gadką wyskakuje "A co ty myślisz że ja nogi na loterii wygrałem".
To teraz nie płakać tylko Dowódcy, zastępcy do boju!
PS.dla twojej wiadomości nie jestem jak nazwałeś pseudo zastępcą dowódcy.
Po drugie ktoś powinien ci powiedzieć że są to twoi przełożeni, no ale skąd ty to możesz wiedzieć....