04-12-2022, 13:58
(04-12-2022, 0:58 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a):Oooo hihi chłopku nic a nic nie trafiłeś jestem bardzo szanowanym człowiekiem który ciężką pracą zapracowałem sobie na taki tytuł i do tego szczęśliwy bo nie otaczam się takimi ludźmi jak nie którzy z was, tryskacie Jadem i jesteście toksyczni, każda praca dla was to udręka i narzekanie. Nawet jak bym napisał ile już przepracowałem to znajdą się tacy że miałem i mam ciepłą posadkę więc nie będę się rozpisywał. Życzę Ci uśmiechu i spojrzenie na świat w lepszych kolorach. Pozdrawiam czarodzieju serdecznie.(03-12-2022, 20:30 )Szczęśliwy napisał(a):(03-12-2022, 9:40 )Generał Dajmos napisał(a):Ty Alex przestań skomleć i idź na te L4 bo takich marudzących w służbie jest na pęczki i lewusków do roboty. Baj nikt nie będzie za tobą tęsknił.(02-12-2022, 15:08 )alex napisał(a): Na Święta nie będzie nic, kasę dla generałów trzeba nazbierać bo przecież dodatki do 60% muszą dostać, a reszta na poziomie 8-10% śmiech przez łzy co wyprawiają. Nam pozostało L-4 i na Święta spokojna głowa. Dla nas powydłużali kary żebyśmy za dużo nie podskakiwali.
Nie smuć się. Ty też możesz zostać Generałem .
Odezwał się bezmyślny pisowski elektorat który jest w szarej d...... i zazdrości tym którzy przepracowali ponad 15 lat w SW. Jesteś pewnie zwykłym dziobakiem lub synkiem jakiegoś tam karierowicza albo zielonym ludkiem z DG. Co ty synku możesz wiedzieć o pracy i życiu.