09-12-2022, 13:51
(08-12-2022, 21:14 )Szczęśliwy napisał(a):(08-12-2022, 17:42 )Benek Genek napisał(a):Widzisz, a ty Bidulku zapewne nigdy nic nie znaczyłeś i czepiasz się, że niby prowadzą to Byli oficerowie bo gdzieś tam słyszałeś na imprezce, jeden z drugim dodał a trzeci zgadywał dla sensacji haha. Jacy wy musicie być nieszczęśliwi hihi. A może zajmij się czymś w domu, święta idą, acha zapomniałem że zaraz jeden z drugim będą pisać jakie to nagrody małeeee i idziemy na L4 bo oszukali i w ogóle to jest ciężko Wiesiu haha(08-12-2022, 9:15 )FunkcjonariuszeOZ napisał(a): Jestem ciekaw czy pan pułkownik który przejechał niewinna kobietę na pasach usłyszał już zarzuty? Może ktoś wie. Teraz pytanie do administratora. Dlaczego nie ma konkursów na sprzedaż w kantynach zakładowych? Z tego co wiem to monopol trzyma jedna firma i zarabia niebotyczne sumy. Nie omieszkałem też zapytać się posła z mojego obwodu o to samo. Czekam na odpowiedź od niego na piśmie tylko nie wiem czy się doczekam.Może administrator mnie sprostuje- na sprzedaż w kantynach nie ma konkursów, przetargów itp. ze względów bezpieczeństwa, a że Mazovia to nic innego jak byli oficerowie SW, więc na pewno na bezpieczeństwie się znają jak nikt, jest to biznes bez inwestycji lokale gratis, zbyt pewny, marża ograniczona jedynie najwyższą ceną danego towaru na wolności, choć nie zawsze. Jak widać wśród oficerów w stanie spoczynku są ludzie myślący.
Właśnie się interesuję bo nie jestem takim pionkiem jak Ty który daje sobą pomiatać i wierzy we wszystko co kaczyści powiedzą. Nie zapomnijcie podać mnie do BSW. Bo interesuje się pisowskimi sprawami.