19-12-2022, 21:08
(19-12-2022, 10:30 )jtd napisał(a): Ludzie nie kłóćcie się o te nagrody śmieszne. To są śmieszne pieniądze. Dobrze że są. Lepiej trzymajmy rękę na pulsie co tam na drugim planie się dzieje. Co tam ustali powołana komisja, o komisjach lekarskich. Albo co do emerytury będzie się wliczało w przyszłości. Bo już tyle składników będziemy mieli , jedno się wlicza drugie nie, jedno po 25 latach drugie po 32. Na dzień dzisiejszy to co miało być najważniejsze , czyli zatrzymanie doświadczonych funkcjonariuszy nie przyniosło rezultatu. Wprowadza się składniki istotnie dla pryków co grzeją cztery litery, w spokojnym miejscu. Cały czas mam wrażenie i piszę o tym już nie pierwszy raz , że NSZZiPW robi pozorne działania, dla mnie jest to podejrzane mocno. I tak nie wiem czy guru recenzent tego forum , gość co kreuje kierunek wypowiedzi na forum czyli Administrator przepuści to. To jest jedyne forum jakie znam w Polsce , gdzie Administrator cenzuruje posty przed opublikowaniem. To się wpisuje w te podejrzane działania NSZZiPW.
tak to fakt, masz calkowita racje. nagrody smieszne a jeszcze do tego podsycenie do klotni i zazdrosci bo DO i inne dzialy takie same nagrody, a centrala ma wielokrotnosc tych nagrod .. a Wy za 2-3 tysiace upadlacie sie bo ten musi w swieta byc w pracy i w sylwestra .. nie tedy droga f-sze i f-szki .. to jakby miec pretensje do pracownikow cywilny bo jeszcze coniektorzy o nich zapomnieli .. za pare dni swieta , kto moze to niech usiadze przy stole , dzielac sie oplatkiem wspomni tych ktorzy w sluzbie dla ojczyzny spedzaja ten wieczor z przestepcami . zdrowych i bezpiecznych tych swiat