23-12-2022, 10:58
(23-12-2022, 6:59 )JeszczeTrochę napisał(a):Nie będę ci jak to napisałeś,, cisnął,, zawsze mnie zastanawiało skąd biorą się tacy sflustrowani ludzie na tym forum z zazdrością, nienawiścią itd jak zauważyłeś moje wpisy są dla takich którym wiecznie źle, a większość z nich to lewusy i centusie, długo już pracuję i może jeszcze troszkę z roczek lub dwa. W pracy jest dużo wartościowych ludzi którzy nie wyrażają takich emocji jak tutaj a uwierz że znam błaznów, że głowa opada. Dlatego do końca będę twierdził jak komuś tak źle idź do Kadr i się zwolnij i pokaż się z tej strony. Pozdrawiam cię i nie bądź takim jak inni na tym forum zmęczonym od siedzenia picia kawy i ćwiczenia podczas godzin pracy w ZK. Zatkało czy wiesz o czym mówię.(22-12-2022, 22:44 )Szczęśliwy napisał(a):Szczęśliwy wiesz tak sobie myślę, może spójrz w lustro, popatrz na swoją gębę i powiedz sam sobie: muszę zmienić lekarza ten chyba mnie oszukuje. Możesz mi teraz pociupać takich błaznów, sprzedawczyków i prostu zwykłych darmozjadów mam głęboko w czterech literach. Podejrzewam że ludzie którzy na kryminale zęby zjedli myślą podobnie. A może ty jesteś jakaś Karyna? Która próbuje te wredne gady sponiewierać w internecie bo gdzie indziej odwagi brak. Dalej otwórz się i pojedź sobie że mną, poczujesz się lepiej może jakieś dodatkowe wrażenia dojdą. A wam gadziny życzę zdrowych wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. Można by jeszcze życzyć danych sukcesów w pracy penitencjarnej ale w dzisiejszych czasach i podejściu do nas byłby to nietakt z mojej strony. Pozdrawiam(22-12-2022, 18:12 )Ziutek napisał(a): ministrze sprawiedliwości, generale i świto mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę gdzie funkcjonariusze mają wasze życzenia świąteczne? Nie pozdrawiamNastępny chłopek z nienawiścią dla wszystkich, Karma wraca ups hihi.
Ps. Pytanie szczęśliwy nie jestem sflustrowany nie mam problemów ze sobą, trochę już robię w tej robocie. Więc jedziesz"kolego".