29-12-2022, 6:55
(28-12-2022, 8:04 )nietakamllodafszka napisał(a):(27-12-2022, 14:38 )Szczęśliwy napisał(a): Dzień dobry wszystkim, a szczególnie witam Administratora. Chciałbym w tym kończącym roku umieścić ostatni wpis, a mianowicie do osób, które zostały urażone. Pewne osoby nie umieją przetrawić mnie, ponieważ nie gadam ich Językiem. Wyzywacie się nawzajem, a ja wyrażałem swoją opinię jacy jesteście daremni (przeczytajcie parę swoich postów). Obrażacie i wyzywacie Administracje, Administratora, CZ, OiSW i nawet swoich kolegów z ochrony uwaga GISW oraz DP. Uważacie się za tyranów pracy, ale chyba minimum, jedynie co mogę z wami się zgodzić to to, że nocki są wyczerpujące. Większość z was nie miało ochoty polepszyć sobie warunków pracy np. Testy w GISW i system pracy nie odpowiada, przejście na 8 godzin również, pójście do administracji brak ochoty na pracę z papierami itd.... Kolejna sprawa wiecznie mało dodatku, w ogóle pieniędzy, a większość chodzi po nockach do kolejnej pracy. Wasze wpisy że jestem z CZ lub Okręgu albo pociotek haha zabójcze dla mojego uśmiechu. Pracuje 25 lat i osiągnąłem to Sam i mogę spojrzeć w lustro. A zadaj sobie pytanie gdybyś miał szansę wcisnąć swoje dziecko na stanowisko bardzo dobre to co nie załatwił byś????? Hahah A widzisz.... dlatego oceniaj siebie. Większość nawet nie ma kultury osobistej, żeby powiedzieć normalnie Dzień dobry a co innego. Zachowanie wulgarne w stosunku do siebie to już Dno i oczywiście do ludzi z zewnątrz. Już starczy tego pisania może niektórzy się obudzą i moje wpisy nie mają na celu szkodzić SW bo również nie godzę się z dużo rzeczami które przez ostatnie lata wdrożył Rząd. Niech Nowy Rok przyniesie wam spokój, harmonię i zadowolenie z siebie i więcej szacunku.
A może to Ty zrozumiesz ze ludzie z działu ochrony którzy tam pracują po kilka kilkanaście lat po prostu nie chcą zmieniać działu? Pełniąc służbę tyle lat w DO jesteśmy specjalistami w tym co robimy i chcemy to robić dalej. Jedyne czego chcemy to poprawy warunków w naszym dziale. Czy przejście do gisw czy działu administracji to dla nas awans? W czym te komórki są lepsze od nas? A może boli fakt że to my jesteśmy lepsi bo będąc oddziałowym musisz mieć fach oddziałowego, pielęgniarki, wychowawcy, psychologa i jeszcze po godzinach odwalić robotę ewidencji, finansów i działu kwatermistrzowskiego? Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie wszyscy w DO mają studia i nie chcą zmieniać działu tylko dlatego że zbyt długo robią to co chcą i lubią i po prostu chcą równego traktowania i lepszych dodatków za NAPRAWDĘ bezpośredni kontakt...
Czy dzięki forum osiągniesz to czego wszyscy chcą? Dzięki narzekaniu?
A który zgłosił przelozonemu, że np atmosfera jest zła? Że chcecie równego traktowania? Który zapytał o dodatki? Mało tego skoro wszyscy z DO tak lubią pracę swoją i widzą w niej wiele do poprawy to niech wszyscy razem bądź każdy z osobna napiszą raport w którym opiszą swoje niezadowolenie i np zwrócą się o podniesienie dodatku. Czy jedynym rozwiązaniem ślą ciebie jest bzdetne forum gdzie nikt nikogo nie szanuje, jeden najeżdża na drugiego i który to dział ma najbardziej przesrane.