02-02-2023, 1:53
(01-02-2023, 18:57 )Szczęśliwy napisał(a):(31-01-2023, 22:31 )Kamil napisał(a): Koleżanki i koledzy znacie we własnym gronie osobę, której nie podobają się podwyżki płac?Brawo Ty piękny i inteligentny funkcjonariuszu, pierwsza rzecz to niedawno pacjent zwany...... jakoś tam chciał mnie zbanować, ponieważ obrażałem, teraz jednak moje oczy ujrzały twój wpis z pięknym słowem haha, druga rzecz musisz jeszcze raz przeczytać mój komentarz, ponieważ moja osoba nie skomla o pieniądze i niesprawiedliwość jak tutaj piszą pokrzywdzeni i biedni, odniosłem się do ludzi którzy wiecznie im mało, ale to ciężko ci zrozumieć bo kryminał cię przerósł. Tyle w temacie, a co do innych funkcjonariuszy np z mojej dużej jednostki to z was się śmieją haha brak słów cebulaczki.
Szczęśliwy obawia się że jak my dostaniemy to dla niego mniej zostanie.
Zapodaje partyjniakiem i to ostro!
Służyć miernie ale wiernie to chyba Twoje motto życiowe.
Ja tej karykaturze funkcjonariusza jakim niewątpliwie jest szczęśliwy zawdzięczam jedną rzecz. Dzięki niemu nauczyłem się nie marnować czasu na czytanie ścieku w internecie. Kiedyś katowałem swój mózg i czytałem wszystko jak leci, a dzięki niemu zdałem sobie sprawę, że szkoda nawet ułamka sekundy życia na takich pacjentów i przewijam dalej.
--------------------------------------------------------
Ciebie nie można zbanować bo mocno jesteś związany z władzą!
Wysługujesz się bandytami?