02-02-2023, 18:35
(02-02-2023, 13:30 )Sierżant Polska napisał(a):Tak??? To powiedz specjalisto rozrywany przez wszystkie służby świata: czemu nie przyjąłeś się od razu do tych cudownych służb? A może ci podziękowali ze względu na wysokie predyspozycje ?? A teraz siejesz ferment jak jest źle. Czy ktoś na łańcuchu cię zaciągnął do SW? Czy był to twój dobrowolny wybór? No pochwał się jak było?(01-02-2023, 19:43 )Abadon napisał(a):Dlatego siedział do emerytury bo są wstrzymane przeniesienia do innych służb. Gdy nie to to setki funkcjonariuszy już dawno by się poprzenosili do innych służb. A dlatego źle zrobił przenosząc się do sw bo tu nie ma odpraw mieszkaniowych jak w wojsku.(01-02-2023, 11:56 )bolo napisał(a):A niby dlaczego źle zrobił wielki doradco na emeryturze? Skoro jest tu tak źle to dlaczego siedziałeś aż do emerytury?(01-02-2023, 0:48 )sincera napisał(a): Koledzy i koleżanki. W tym roku rozpoczynam 6 rok służby w SW, wcześniej służyłem 5 lat w Wojsku Polskim najpierw jako żołnierz zasadniczej służby wojskowej ( 9 m-cy), potem jako żołnierz zawodowy. Czy zgodnie z art.141 Ustawy o SW należy mi się dodatkowy urlop wypoczynkowy czy nie? Moje kadry usilnie twierdzą że nie, ale wydaje mi się że służba to służba. Jak jest u Was?NIE NALEŻY SIĘ DODATKOWY URLOP ,KADRY LICZĄ TYLKO STAŻ SŁUŻBY W SW. A SWOJĄ DROGĄ TO ŹLE ZROBIŁEŚ PRZENOSZĄC SIĘ DO SW. POZDRO EMERYT
A Ty chyba nie pracujesz w SW pisząc takie głupoty albo masz ciepła posadkę w okręgu albo cezecie