04-02-2023, 12:41
(03-02-2023, 20:32 )Abadon napisał(a):(03-02-2023, 13:45 )Sierżant Polska napisał(a):Ale cię fantazja porwała. Siedzisz w wojsku i komentujesz forum SW??? Buaha śmieszny jesteś(02-02-2023, 18:35 )Abadon napisał(a):Ja już tu nie pracuje a pracuje w wojsku właśnie. Zdałem testy od nowa i się zwolniłem z SW i poszedłem do wojska bo jest lepsza kasa, wieksza mieszkaniówka, większe wczasy pod gruszą, i odprawa mieszkaniowa!(02-02-2023, 13:30 )Sierżant Polska napisał(a):Tak??? To powiedz specjalisto rozrywany przez wszystkie służby świata: czemu nie przyjąłeś się od razu do tych cudownych służb? A może ci podziękowali ze względu na wysokie predyspozycje ?? A teraz siejesz ferment jak jest źle. Czy ktoś na łańcuchu cię zaciągnął do SW? Czy był to twój dobrowolny wybór? No pochwał się jak było?(01-02-2023, 19:43 )Abadon napisał(a): A niby dlaczego źle zrobił wielki doradco na emeryturze? Skoro jest tu tak źle to dlaczego siedziałeś aż do emerytury?Dlatego siedział do emerytury bo są wstrzymane przeniesienia do innych służb. Gdy nie to to setki funkcjonariuszy już dawno by się poprzenosili do innych służb. A dlatego źle zrobił przenosząc się do sw bo tu nie ma odpraw mieszkaniowych jak w wojsku.
A Ty chyba nie pracujesz w SW pisząc takie głupoty albo masz ciepła posadkę w okręgu albo cezecie
A dlatego się nie przyjąłem odrazu do innej służby bo byłem młody i głupi ( miałem 20 lat jak przyszedłem do sw) ale jak zobaczyłem co się tu wyprawia to po paru latach uciekłem. I nie jestem żadnym specjalista tylko znam realia pracy na oddziale a ty jesteś oderwany od rzeczywistosci
Abadon i szczesliwy to ten sam idiota?