04-02-2023, 20:03
(04-02-2023, 12:41 )SuperMan napisał(a):Szukasz idioty??? Szukaj, szukaj....już blisko no...no podnieś głowę...jest właśnie tam ...w lustrze bravo(03-02-2023, 20:32 )Abadon napisał(a):(03-02-2023, 13:45 )Sierżant Polska napisał(a):Ale cię fantazja porwała. Siedzisz w wojsku i komentujesz forum SW??? Buaha śmieszny jesteś(02-02-2023, 18:35 )Abadon napisał(a):Ja już tu nie pracuje a pracuje w wojsku właśnie. Zdałem testy od nowa i się zwolniłem z SW i poszedłem do wojska bo jest lepsza kasa, wieksza mieszkaniówka, większe wczasy pod gruszą, i odprawa mieszkaniowa!(02-02-2023, 13:30 )Sierżant Polska napisał(a): Dlatego siedział do emerytury bo są wstrzymane przeniesienia do innych służb. Gdy nie to to setki funkcjonariuszy już dawno by się poprzenosili do innych służb. A dlatego źle zrobił przenosząc się do sw bo tu nie ma odpraw mieszkaniowych jak w wojsku.Tak??? To powiedz specjalisto rozrywany przez wszystkie służby świata: czemu nie przyjąłeś się od razu do tych cudownych służb? A może ci podziękowali ze względu na wysokie predyspozycje ?? A teraz siejesz ferment jak jest źle. Czy ktoś na łańcuchu cię zaciągnął do SW? Czy był to twój dobrowolny wybór? No pochwał się jak było?
A Ty chyba nie pracujesz w SW pisząc takie głupoty albo masz ciepła posadkę w okręgu albo cezecie
A dlatego się nie przyjąłem odrazu do innej służby bo byłem młody i głupi ( miałem 20 lat jak przyszedłem do sw) ale jak zobaczyłem co się tu wyprawia to po paru latach uciekłem. I nie jestem żadnym specjalista tylko znam realia pracy na oddziale a ty jesteś oderwany od rzeczywistosci
Abadon i szczesliwy to ten sam idiota?
miszczu!!!