26-02-2023, 19:53
(26-02-2023, 12:31 )Bosman napisał(a): Ja mam na oddziale 10 sprzataków z czego 1 mówi że za frajer pracować nie będzie i nikt z tym nic nie robi drugi nie wychodzi bo wychowawca mówi żeby tylko listę podpisywał kpina statystki w SW to norma, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością ,najważniejsze żeby CZSW OISW byli zadowoleni . Nikt nie widzi albo raczej udają że ludzi do pracy brak ale jaśnie panujący okregowy na odprawie powiedział że SW jest bogate i będziemy w drugi dzień wolnego rozpisywani . Czy osoby decyzyjne świadomie łamią ustawę, po nocce należy nam się 48g odpoczynku, może Woś i Ziobro coś z tym zrobią pozdrawiam
W drugi dzień po nocy, możesz zostać wpisany tylko za swoja zgodą lub z odpowiednim wyprzedzeniem, bodajże 14 dniowym, ale głowy nie dam, w każdym innym wypadku możesz im powiedzieć żeby palili wrotki Są również inne sposoby żeby ich oduczyć takiego rozpisywania funkcjonariuszy do służby, ale ja Cię uczył nie będę, wierz mi że najlepiej pograć z nimi w statki, pierwszy strzał w l4. Myślę że będzie to pewne trafienie.