10-03-2023, 19:31
(10-03-2023, 17:23 )Administrator napisał(a): Panie Bonds007 poniższe wpisy, to tylko niektóre obrażające mnie, zresztą wielu innych też to robiło, nie czekając na ustalenia w sprawie waloryzacji uposażeń funkcjonariuszy SW. Dzisiaj już mamy jasny komunikat w tej sprawie, więc się spytam z czym Pana, czy innych wprowadziłem w błąd?Poczekajmy jak będzie na koncie. Jeszcze mogą nas oszukać jak w tamtym roku wysluge wliczyli w podwyżki. Porobili jakieś dodatki '' a'' dodatki ''b'' żeby mogli zabrać za byle co. Teraz napewno też nie będzie kolorowo jak nam się wydaje. Poczekamy zobaczymy. Podniecają się Ci którzy pracują tu rok albo dwa. Jak ktoś pracuje 10 albo 15 lat to wie że trzeba poczekać aż będzie na koncie bo czsw będzie chciał nas jakoś skroić.
Komunikat ws. waloryzacji uposażeń funkcjonariuszy SW.
Bonds007 "Admin juz od dluzszego czasu Nas olewa... wstyd mu się przyznać, że na tym forum pisał o podwyższę 520 zł netto etat a teraz połowa z tego będzie na koncie...no ale czekamy może w końcu się odezwie..."
Bonds007 "Panowie... szanowałem Admina bo przeważnie się zgadzało to co pisał... ale za to że nie potrafi się przyznać, że wprowadził Nas w błąd i jest mu poprostu głupio zmieniłem podejście i nie ma co się wdawac w dyskusje z człowiekiem beż HONORU !"