29-03-2023, 9:16
(28-03-2023, 20:04 )Młody_gniewny napisał(a):frustracja zaczyna , jak nie zrobila tokawalek czasu temu, przybierac na sile. takich sfrustowanych jest asa funkcjonariuszy sluzacych juz bardzo dlugo a dlatego , ze odgorny przykaz aby mlodszych naszych kolegow nie przeciazac bo bardzo zle wyglada jak mlody rzuci papierami i kierownictwo jednostek tlumaczy sie przed okregowym .(28-03-2023, 10:15 )John Mnemonik napisał(a): Właśnie to jest jeden z lepszych przykładów jak niekompetentni, nieudolni ludzie bez większego pojęcia zarządzają tą formacją i to niezależnie od szczebla tego zarządzania. Spróbuj mnie zmotywować w takiej sytuacji do przyjścia na dodatkową służbę przy stanie wakatów grubo przekraczającej brak 1 zmiany w ochronie a sezon urlopowy przed nami. Spróbuj mnie zmotywować do bardziej wytężonej pracy niż minimum z minimum, bo nie widzę powodu, żeby się spinać jak młody, który ma więcej dodatku niż ja ma może 20% mojej odpowiedzialności. A jak myślisz, że te 100zl zatrzyma młodego na kolejne 20 lat, to raczej masz takie pojęcie jak fachowcy w czsw, bo za 5lat (jak jeszcze w ogóle będzie w służbie) ten młody będzie między innymi w mojej sytuacji.
Kolejny sfrustrowany. Co zrobiłeś, żeby w tej służbie było lepiej? Czemu ty nie zarzadzasz i nie doceniasz ludzi jak należy?? Narzekać, marudzić to każdy potrafi ale jak trzeba coś zrobić to wtedy nie ma komu, nie chce sie albo nie ma sensu.
odnosnie co mozna zrobic w tej sluzbie zeby bylo lepiej ? nic nie mozna zrobic bo odgorny beton jest za twardy, nie ma pojecia o tym co sie dzieje w jednostkach a to tylko dzieki dyrektorom , ktorzy boja sie wspomniec o problemach chocby kadrowych ze strachu zeby nie stracic swojego stanowiska.
narzekac i marudzic? czy cos mozna zmienic w tej sluzbie ? watpliwa sprawa wiec albo robic niezbedne minimum i nie przeciazac sie albo odejsc z tej formacji bo tu szkoda zdrowia psychicznego. ta formacja jest juz prawie rozlozona na lopatki ( jednostki podstawowe) bo w stolicy jest cudownie i albo nie maja wiedzy co sie dzieje albo nie chca miec wiedzy . a powoli zblizamy si do urlopowego okresu tak wiec przygotujcie sie kolezanki i koledzy do "zamieszkania" w kryminale - oczywiscie dotyczy praktycznie ochrony ...