02-04-2023, 9:30
(01-04-2023, 6:12 )Szczęśliwy napisał(a):Hihi. Dzięki. Zawsze też możesz się nauczyć czytać i skończyć jakaś szkole.(31-03-2023, 5:50 )Młody_gniewny napisał(a):O jak pięknie się na przemian licytują kto jest lepszy i mądrzejszy haha, a w ogóle to takiej kadry nam trzeba. Człowiek wybrałby z tego forum jak Nic to same diamenty do poprawienia sytuacji w SW hihihih a jakie to oczytane i wykształcone Brawo......(30-03-2023, 9:19 )John Mnemonik napisał(a):(28-03-2023, 20:04 )Młody_gniewny napisał(a): [quote="John Mnemonik" pid='17419' dateline='1679994911']
Właśnie to jest jeden z lepszych przykładów jak niekompetentni, nieudolni ludzie bez większego pojęcia zarządzają tą formacją i to niezależnie od szczebla tego zarządzania. Spróbuj mnie zmotywować w takiej sytuacji do przyjścia na dodatkową służbę przy stanie wakatów grubo przekraczającej brak 1 zmiany w ochronie a sezon urlopowy przed nami. Spróbuj mnie zmotywować do bardziej wytężonej pracy niż minimum z minimum, bo nie widzę powodu, żeby się spinać jak młody, który ma więcej dodatku niż ja ma może 20% mojej odpowiedzialności. A jak myślisz, że te 100zl zatrzyma młodego na kolejne 20 lat, to raczej masz takie pojęcie jak fachowcy w czsw, bo za 5lat (jak jeszcze w ogóle będzie w służbie) ten młody będzie między innymi w mojej sytuacji.
Kolejny sfrustrowany. Co zrobiłeś, żeby w tej służbie było lepiej? Czemu ty nie zarzadzasz i nie doceniasz ludzi jak należy?? Narzekać, marudzić to każdy potrafi ale jak trzeba coś zrobić to wtedy nie ma komu, nie chce sie albo nie ma sensu.
Widzę chłopcze, że jesteś idealistą albo masz jakieś stanowisko kierownicze, na którym nic nie możesz i dlatego bredzisz. Pytając st.oddziałowego z 12-letnim stażem (w tym ponad 7 lat na oddziałach), co zrobił dla służby to już nawet nie głupota, ale bardziej kalectwo umysłowe. Z takimi ludźmi w szeregach nie mogę się już doczekać świetlanej przyszłości tej formacji.
Chłopcze nie mam kierowniczego stanowiska, pełnię służbę na oddziałach równie długo jak ty. Nie pytałem czy wywiazujesz się że swoich obowiązków tylko co zrobiłeś żeby zmienić w służbie to co ci się nie podoba? Właśnie z takimi ludźmi jak Ty którzy mają się za nie wiadomo kogo ta służba jest gdzie jest. Kim jesteś żeby obrażać mnie i wyzywać od kalekow umysłowych? Świetlanej przyszłości doczekałem się z takimi ludźmi jak ty w szeregach, ale pewnie to nie twoja wina.
Pewnie jak odejdziesz na emeryturę to zamkną kryminał bo tylko dzięki tobie funkcjonuje.