13-04-2023, 18:02
(13-04-2023, 11:16 )JeszczeTrochę napisał(a): Witam. Ja chciałem tylko napisać że w tym roku przeszedłem na emkę i to ja teraz jestem naprawdę prawdziwy SZCZĘŚLIWY, he he. I druga sprawa wyczytałem na innym forum poświęconym SW, że ci którzy odeszli w tym roku że służby zamierzają wrócić, pytam się więc gdzie bo ani ja ani żaden z moich kolegów nie zamierza popełniać tego błędu. Do wiadomo kogo tak w służbie można mieć kolegów. A tak na poważnie odchodząc że służby już do niej nie wrócisz jeżeli dostałeś grupę. A jeżeli nie to można zacząć od zera tylko po co? Znowu ktoś sieje propagandę przecież kolejna fala odejść już końcem roku i początkiem przyszłego więc pewnie po to. Pozdrawiam emerytów a także czynnych f-szy. Powodzenia w służbie i przede wszystkim spokoju. Mimo wszystko mam nadzieję że coś się w służbie zmieni w końcu na lepsze. Zostało tam jeszcze wielu wspaniałych ludzi więc trzymam za was kciuki. Pozdrawiam
Nie wiem skąd masz informacje ze ktoś chce wracać? Pierwsze słyszę. Ludzie uśmiechnięci. Nie chcą mieć nic wspólnego z tą formacją. Jeszcze staży emeryci czasem na miescie się pytali co słychać w firmie. A Ci obecni? . Czasem zdawkowe "część, pracujesz jeszcze? to była moja najlepsza decyzja".