22-02-2019, 11:17
(20-02-2019, 22:10 )ZIBI napisał(a): Tak mam lajcik na oddziale trzeba sobie wszystko poukładac a Ty biregasz po oddziale i robisz 10 rzeczy na raz potem nie masz czasu na sniadanie haha
Oj Zibi Zibi. Już ostatnie zdanie w tym temacie bo w ogóle miało być o dodatkach a temat uciekł, może właśnie o to chodzi decydentom, ale Zibi jakbyś przyszedł na taki oddział terapeutyczny, peronke miał długą że" końca nie widać", zero domofonu i tak z godz byś zrobił sobie przerwe to uwierz że wszystkie klapy by się świeciły na peronce jak na lotnisku a jakbyś chciał sobie kogoś "ułożyć" to byś zobaczył jak tętnica szyjna wygląda, a może bys się załapał na " flaki na wierzchu". A na pewno ze dwie szyby do wymiany dziennie. Ale juz na zwykłym zamku gdzie dużo szamaków praca całkiem całkiem. Z petką szału nie ma. Półotworki lajcik :-) Z domofonem pół roboty robisz przez domofon. Także Zibi nie ciśnij proszę , że sobie roboty nie układam. Wiem gdzie co mogę i tyle.
A wracając do sedna , ochroniarze pracujący w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności winni mieć dodatki służbowe wy so kie. koniec kropka.