04-06-2023, 8:53
(02-06-2023, 21:20 )ZielonaMila napisał(a): Ja mam ponad 15 lat służby, od 10 jako oddziałowy. Również 400zl. Dodatku. Kilka lat temu był nacisk na standaryzację dodatków służbowych. Zastanawiam się teraz jakie jest jego zastosowanie? Niestety z motywacją nie ma nic wspólnego. Mnie bardzo demotywuje. Chciałbym popracować ale ciężko jest z ciągłym poczuciem bycia niedocenionym mimo lojalności wobec służby i wielu wyrzeczeń wobec niej.W100 % zgadzam się z tobą kolego. Wyższa pierdolencja ma w dupie nasze doświadczenie. W twarz nam plują i się śmieją obłudnicy , jakby że swojego dawali. Myślę że za oszczędzone pieniądze kierownictwo ma duże nagrody ,dlatego chamstwu tak ciężko się podzielić. A jak młody przyjdzie na oddział i narobi syfu w papierach, i nie wie ilu ma złodziei to kogo to obchodzi to ty musisz się martwić bo młody idzie do domu. Brak motywacji jest coraz większy, a oni się chwalą i zapraszają do służby. Najlepsze jest to jak piszą zwrot kosztów dojazdu zazwyczaj wyje że złości obłuda chamstwo brak poszanowania ludzi ,czy osoby decyzyjne są aż tak tępe czy głupota nie zna granic. Pozdrawiam i wytrwałości już niedługo emka