28-06-2023, 8:48
(28-06-2023, 2:30 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(27-06-2023, 19:22 )grzyb napisał(a): Złodzieje
1250 zł. nagrody w lipcu.
Dyrektor Biura Kadr będzie na posiedzeniu Zarządu Głównego, więc może ktoś mu coś przetłumaczy, że część ludzi walnie L4 i wyjazd pod namiot.
Sądziłem że będzie nie gorzej jak w tamtym roku, a faktycznie ochłap plus, dalej brak rozwiązań systemowych i tylko łatanie dziur i pomysłowa księgowość, kadrowość a za chwilę ochrona plus - podpisujesz dwie listy, robisz za dwóch a masz jedną wypłatę.
Już dawno wam pisałem, że ten zarząd rozwala SW. Przepraszam już rozwalili, a związki im wtórują. Już za samo odejście z pracy tyłu fuszy powinni podać się do dymisji. Po prostu nie ogarniają systemu.
Ja osobiście serdecznie gratuluję wszystkim funkcjonariuszom, którzy licząc na wysokie nagrody szastali swoim zdrowiem oraz zdrowiem swoich kolegów i ich rodzin, przychodząc do pracy w czasie choroby. Zostaliście moim zdaniem za swoją bezmyślność odpowiednio wynagrodzeni. Właśnie na takich pożytecznych id...ów liczy cały CZ, a wysokość podwyżek i nagród zawdzięczacie sami sobie. Dalej pracujcie za trzech lub czterech, aby Panowie z CZ-tu mieli święty spokój, a napewno wam się odwdzięcza. Bardzo tanio się sprzedaliście w zeszłym roku, to w tym roku wasza wartość poszybowała w dół. Nie wiem kiedy zrozumiecie, że praca w SW nie może być główny źródłem utrzymania a jedynie dodatkiem, który należy traktować po najniższej linii oporu, wyrwać ile się da, nawet pracując za 80% wynagrodzenia. A prawdziwe pieniądze zarabiać w tzw. międzyczasie. Pozdrawiam was wszystkich, bo wiem jak ciężką pracę wykonujecie, nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu.