01-07-2023, 20:02
(30-06-2023, 13:32 )anton napisał(a):(29-06-2023, 7:41 )Stary gadzina napisał(a):(28-06-2023, 8:48 )Realista za niecałe 300. napisał(a):(28-06-2023, 2:30 )Funkcjonariusz11 napisał(a): [quote="grzyb" pid='17817' dateline='1687890151']
Złodzieje
1250 zł. nagrody w lipcu.
Dyrektor Biura Kadr będzie na posiedzeniu Zarządu Głównego, więc może ktoś mu coś przetłumaczy, że część ludzi walnie L4 i wyjazd pod namiot.
Sądziłem że będzie nie gorzej jak w tamtym roku, a faktycznie ochłap plus, dalej brak rozwiązań systemowych i tylko łatanie dziur i pomysłowa księgowość, kadrowość a za chwilę ochrona plus - podpisujesz dwie listy, robisz za dwóch a masz jedną wypłatę.
Już dawno wam pisałem, że ten zarząd rozwala SW. Przepraszam już rozwalili, a związki im wtórują. Już za samo odejście z pracy tyłu fuszy powinni podać się do dymisji. Po prostu nie ogarniają systemu.
dodam jeszcze że 3000 zł ( a kierownicy mogą dać więcej, u mnie kiero powiedział, że dla 100% i dyspozycyjnych będzie ok 4000 brutto to uważam, za spoko kwotę półroczną oby dawali tak co pół roku to będzie git, bo pamiętam czasy jak nagrody były 300 brutto, albo wcale. Widać jesteś Świeżak skoro Ci tysiące to za mało.
To jak to rozstrzygnąć.
Na L4 byłem 5 dni ale gdy dzwonili na dolewkę zawsze przychodziłem. Tak więc jestem dyspozycyjny czy nie? Kiero pewnie powie że nie. Jak nie to nie odbieram tel w następnym półroczu.
Chyba krótko robisz hehe
Nie licz że służba coś ci da bo sie starałeś
Nie ważne czy robisz dobrze czy nie
Czy jesteś na telefon itd. Itp.
To nie jest prywatna firma
Nie generujemy zysków
Lepszy nieudacznik przez 12 miesiecy niż pracowity gość który się stara przez 11 miesięcy
Nieudacznik przez 12 miesięcy siedzi nic nie robi za to złodzieje robią co chcą i dostaje max nagrode
A ty przez 11 miesięcy bądź pracowity trzymaj dyscypline szukaj kontroluj zajedź sie i jesteś zwykłym L4-owcem. Bo się od tego zajechałeś i potrzebowałeś odpocząć w szpitalu.
Bo już sobie ze stresem nie radziłeś
Bo ciągle dzwonią a ty nie potrafisz odmówić i przychodzisz do pracy
Żona już ma tego dosyć a ty mówisz kochanie bo awansu mi nie dadzą
Bo dodatek zabiorą
Bo wolnego nie dadzą jak potrzebować będe
Dla nich jesteś zwykłym szmaciarzem z ochrony który ma zapierd... i nie zadawać pytań
Nie licz ze ktoś ci podziękuje na koniec bo robiłeś dobrą robotę
Jedyne co usłyszysz to wybierz urlop i nadgodziny żeby nie trzeba było płacić