04-07-2023, 20:16
(03-07-2023, 12:32 )Kamil napisał(a):KLAUNY to jesteście wy moi drodzy, wasze Motto Mało mało i wiecznie mało haha(01-07-2023, 10:38 )nietakamllodafszka napisał(a): [quote="Szczęśliwy" pid='17847' dateline='1688158602']
Witam wspaniałych forumowiczow hahha pracowitych i do tego inteligentnych, wyksztalonych, oczywiście po przeczytaniu tych wpisów to zaliczam Q góra 45 hihi. Teraz serio takich jak wy to trzeba izolować od Nowo Przyjętych funkcjonariuszy, ponieważ na samym wstępie pasujecie im głowy waszym chorym narzekaniem i problemem kredytowym!!! Moja propozycja i się zwolnij Dziadu bez ambicji i honoru ??
Jak długo jeszcze będziemy tu znosić tego osobnika?
To gość który robi za klauna na tym forum, do tego po stylu pisania jestem prawie pewien, że to nasz były pensjonaruisz. Ogólnie impreza bez pajaca to nie impreza, tak to traktuj.
Co się można spodziewać po takich pseudo funkcjonariuszach z lewymi rączkami. Większość z was mało znaczy w życiu codziennym i tylko w tej pracy możesz jeden z drugim dowartościować. Zazdrość ta wasza jedyna droga w życiu, żałośni i bez pomysłu, dlatego będziesz tkwił w tym do końca życia. Miło mi z wami pisać, bo w pracy później mamy niezłą smiechawe z was jak ciężko wam pracować hahah