27-02-2019, 7:46
(26-02-2019, 8:00 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(24-02-2019, 16:20 )olee napisał(a):(24-02-2019, 10:17 )Administrator napisał(a):(22-02-2019, 12:58 )Johan napisał(a): Szanowny Panie Administratorze,
czy naprawdę tak trudno jest wystosować oficjalne pismo do Pana Ministra Jakiego , bądź Pana Ziobry z zapytaniem o miesiąc wypłaty podwyżek ???? Już nawet nie konkretny dzień , ale miesiąc.
Czyż Pan Przewodniczący naprawdę nie wie jak niskie morale są wśród funkcjonariuszy. Czy musimy znowu "zadbać o swoje zdrowie" żeby cokolwiek drgnęło w tej sprawie ??? Nasi przełożeni domagają się lojalności, ale to działa w dwie strony. Kpiną jest informacja ,że prace nad rozporządzeniem są szybkie!!!!!
Pewnie odpowie Pan ( jeśli wogle Pan odpowie) ,że " JA NIE JESTEM OD OFICJALNYCH PISM" !!!! Ale proszę nie zapominać ,że to właśnie Pan jest łącznikiem pomiędzy ludźmi , a Przewodniczącym. Kto inny jak nie Pan ma go poinformować o coraz bardziej napiętej sytuacji w naszych szeregach?
P.S. Informuję ,że maila tej samej treści wysłałem za pośrednictwem mediów społecznościowych do Pana Ministra Patryka Jakiego, portalowi Ochrona24.info, redakcji Fakt.
Witam
Bardzo dobrze, że pan wysłał maila tej treści do Pana Ministra zachęcam i innych do tego. Jeśli chodzi o pisma to w komunikacie jest napisane, że zwróciliśmy się do Pana Ministra z zapytaniem kiedy zostaną wypłacone podwyżki.
Pozdrawiam
http://www.nszzfipw.org.pl/komunikat-zar...ego-3.html
Ja mam nadzieje że w końcu dostaniemy konkretną odpowiedz kiedy podwyżka zostanie wypłacona
dobrze, że strona służbowa jest tak łaskawa i chce przeznaczyć pieniądze na zaległe awanse...mogli by przecież przeznaczyć na wynagrodzenia za powiedzmy kwiecień albo jakiś inny miesiąc... co do podwyżek, to jest to żenujące, że dotychczas nam nie wypłacili. w ogóle żenujące jest, że w listopadzie wiadomo, że podwyżki maja być, a od stycznia ich nie ma jest kpiną... Generał Kitliński i cały rząd traktuje nas w tym momencie jak psy, jak pracowników drugiej albo trzeciej kategorii. Policjanci pokazali na co ich stać w listopadzie, a SW się wtedy nie wykazało, podłączyliśmy się pod Policję i dzięki nim te podwyżki są- teraz Generał i rząd to pokazują- jesteśmy służba drugiej kategorii i tak nas traktują- po dziadowsku
Wyrównanie podwyżek ma być wypłacone do końca marca, pierwszą pensję w nowej wysokości najprawdopodobniej dostaniemy 1 kwietnia i mam nadzieję, że nie będzie to prima aprilis