06-07-2023, 20:05
(06-07-2023, 12:25 )Funkcjonariusz11 napisał(a):Co za żałosny typ. Chłoptaś z dobrego bogatego domu siedzi w służbie za marne grosze bo mu sie nudzi. Funkcjonariuszu11 powiedział bym ci kilka słów od siebie ale admin nie pusci. Nie zazdroszcze chłopakom którzy mają cię w dziale. Nygus i roszczeniowiec. Fuj.(06-07-2023, 7:57 )Realista za niecałe 300. napisał(a):(05-07-2023, 15:18 )Kamil napisał(a): KLAUNY to jesteście wy moi drodzy, wasze Motto Mało mało i wiecznie mało haha
Co się można spodziewać po takich pseudo funkcjonariuszach z lewymi rączkami. Większość z was mało znaczy w życiu codziennym i tylko w tej pracy możesz jeden z drugim dowartościować. Zazdrość ta wasza jedyna droga w życiu, żałośni i bez pomysłu, dlatego będziesz tkwił w tym do końca życia. Miło mi z wami pisać, bo w pracy później mamy niezłą smiechawe z was jak ciężko wam pracować hahah
Współczuję pokrytej głowy hehe...
Tak w ramach sprostowania, osobiście uważam, że to właśnie osobom ubogim i wywodzącym się z ubóstwa, pasują pieniążki jakie oferuje ta służba. Ludzie, którzy pracują w SW, a są życiowo poukładani najczęściej zauważają, jakie ochłapy się tu dostaje. Z mojego doświadczenia wiem, że najmniej narzekają Ci którym ta służba uratowała życie, bo jakby im wujek nie załatwił roboty, to by teraz zamiatali biedronkę. I możesz mi wierzyć śmieszny Kamilku, że gdyby nie ludzie, którzy starają się wywalczyć jakieś większe uposażenia dla funkcjonariuszy, to byś teraz pracował za miskę ryżu, choć sądzę, że ryż dla ciebie to kawior. Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących funkcjonariuszy. Trzymajcie się.
I ot cała prawda. Całkowicie zgadzam się z kolegą.