12-07-2023, 15:27
Mądrze napisane. W jednostkach ościennych nie znam ani jednego przypadku przejścia z innego działu do działu ochrony. Chcecie mieć wyższe dodatki czasowe czy nagrody ? Zapraszamy na pierwszą linię. Ja chętnie przejdę do administracji i po przejściu nie zmienię opinii. Ochrona powinna mieć czymś wyrównane nieprzewidywalne służby, dodatki, bezpośredni kontakt, czy święta. Jeśli jesteś w administracji i myślisz inaczej to po prostu się mylisz. Wolę zarobić mniej i być w administracji, tonąć w papierach , niż odcinać trupy , być co rusz karanym , mieć postępowania za pierdoły , mieć dolewy czy konflikty. Ile razy się nie wracało do domu na czas? Ktoś chce się zamienić?
Słabe to jest dalej dzielenie funkcjonariuszy na lepszych i gorszych…wszyscy jedziemy na tym samym wózku, który już ledwo jedzie i zupełnie niepotrzebne jest jeszcze wytykanie ze ten z administracji to gorszy a ja jestem oddziałowy to jestem najlepszy i powinienem mieć więcej bo mam kontakt przez cała służbę. Pamiętajcie wszędzie dobrze gdzie nas nie mapozdrawiam
[/quote]
Wszystko niby racja poza tym,że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ,bo jakoś tłumów chętnych żeby przenieść się z innych działów do ochrony nie ma.A w drugą stronę owszem. Z czegoś to wynika. pozdrawiam
[/quote]
Słabe to jest dalej dzielenie funkcjonariuszy na lepszych i gorszych…wszyscy jedziemy na tym samym wózku, który już ledwo jedzie i zupełnie niepotrzebne jest jeszcze wytykanie ze ten z administracji to gorszy a ja jestem oddziałowy to jestem najlepszy i powinienem mieć więcej bo mam kontakt przez cała służbę. Pamiętajcie wszędzie dobrze gdzie nas nie mapozdrawiam
[/quote]
Wszystko niby racja poza tym,że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ,bo jakoś tłumów chętnych żeby przenieść się z innych działów do ochrony nie ma.A w drugą stronę owszem. Z czegoś to wynika. pozdrawiam
[/quote]