11-08-2023, 20:30
(11-08-2023, 17:27 )Administrator napisał(a):(10-08-2023, 16:03 )Człowiek z lasu napisał(a):(10-08-2023, 10:36 )Administrator napisał(a):(09-08-2023, 18:45 )nietakamllodafszka napisał(a): Panie administratorze jak wygląda sprawa dodatków czasowych od września?
Nie posiadam żadnych informacji w tej kwestii
A kto posiada?kiedy będzie Pan miał coś do przekazania w tej kwestii innego aniżeli nie posiadania informacji w tej kwestii
Rozumiem, że muszę wiedzieć, bo Pan akurat chce w tej chwili informację. To tak nie działa i zajmę się administrowaniem Księgi Gości a nie odpowiadaniem na pytania, bo jeżeli piszę, że nie mam informacji, to już leci krytyka po mnie.
Widzi Pan, Panie administratorze, krytyka to coś z czym na codzien spotykamy się na służbie. Krytyka i presja. Jednak jakoś sobie z nią radzimy jeżeli przestanie Pan odpisywać - proszę bardzo. Ale jest Pan jedynym bezpośrednim łącznikiem między związkami na górze a związkowcami na dole. Brak odpowiedzi komu zaszkodzi? Myślę że wizerunkowi nszzfipw i liczbie jego członków. Nie piszę tego złośliwie tylko jestem realistką. Proszę się nad tym zastanowić.