13-08-2023, 8:06
(12-08-2023, 7:32 )anton napisał(a):(11-08-2023, 17:27 )Administrator napisał(a):(10-08-2023, 16:03 )Człowiek z lasu napisał(a):(10-08-2023, 10:36 )Administrator napisał(a):(09-08-2023, 18:45 )nietakamllodafszka napisał(a): Panie administratorze jak wygląda sprawa dodatków czasowych od września?
Nie posiadam żadnych informacji w tej kwestii
A kto posiada?kiedy będzie Pan miał coś do przekazania w tej kwestii innego aniżeli nie posiadania informacji w tej kwestii
Rozumiem, że muszę wiedzieć, bo Pan akurat chce w tej chwili informację. To tak nie działa i zajmę się administrowaniem Księgi Gości a nie odpowiadaniem na pytania, bo jeżeli piszę, że nie mam informacji, to już leci krytyka po mnie.
Admin to rzecznik związku. Tu uzyskuje się odp na pytanie dosłownie za 11,55 czyli za pięć dwunasta. Chodzi dosłownie o wszystko. Więcej ludzie w jednostkach wiedzą niż na forum można się dowiedzieć. Przestałem korzystać z forum jako źródła informacji jakiejkolwiek. A dodatków czasowych nie będzie bo nie mają kasy na emerytów i na bieżące funkcjonowanie jednostek.
Wy naprawdę jeszcze wierzycie tym ludziom?? Tą firma jest już upadającą instytucja. Pracownicy odchodzą, a nowi albo nie przychodzą albo się zwalniają po paru dniach widząc te idiotyczne rządy przełożonych.